dilluns, 14 de març del 2011

Conferència Jordi Sánchez

Avui he assistit, a la conferència de Jordi Sànchez. Potser pels convençuts, potser quasi tots eren part del grup socialista ha estat mitjanament suportable. No ho sé del cert; pels que som socials ha estat avorrit. Pocs de Segur, no massa d'altres grups polítics (representació de CiU, ICV i ADMC i el PP sí he vist) i cap sorpresa.

No vull allargar-me gaire. El que ha fet Jordi ha estat el seguent:
  • Ha parlat de l' Avinguda Catalunya. Allà han tancat alguns comerços que no van aguantar el cop de les obres i ara potser aniràn obrint d'altres, però encara n'hi han locals tancats. Hauria d'haver vingut Zapatero, ja que ha estat plan ZP aquesta obra. Com una altra que ha fet per abaix la via amb moltes crítiques i problemes ivisita dels veïns enfadats al plé de l'ajuntament.
  • Ha parlat de la C31, dient meravelles. Potser no ha aprés encara a escoltar als de Segur, que la opinió és força diferent, sobretot pels aparcaments que abans havia molts i ara no tant, i alguns són de pagament i pel que corren els cotxes. I la solució no és un radar.
  • Hauria d'haver parlat Zapatero i no Jordi, i hauria d'haver parlat de la Llei de Barris amb la que ens va tenir als de Segur esperant, calladets, amb la pastanaga al davant i finalment no ens va donar res. Sempre he pensat que era una maniobra, particularment durant tot el procés del POUM.
  • Ha parlat del carrer Monturiol. Aquí diu que no volia que Calafell sortís a la tele per les baralles. Ara, els comerciants dels carrer Monturiol estàn farts del que ha fet l'alcalde i del poc moviment que hi ha. I lo de les baralles ho ha solucionat a la seva manera ja que ara surt Calafell a la tele i als mitjans però per les baralles polítiques (manters, expulsions, traicions, transfuguisme, sheriffs, regidors no adscrits, i altres coses pròpies d'un govern estable, com ell diu)
  • Ha passat pel POUM de puntetes i és que no tocarà quelcom que ha fet mal, continua fent mal i que aviat es tornarà a parlar, ja que ha castigat a Segur amb l' OD5S. Sobre aquella manifestació de encara no fa un any, ni ha parlat.
  • He trobat a faltar lo dels passos soterrats. Molt parlar al llar de la legislatura, molt prometre (jo he anat amb els veïns a aquestes reunions per parlar del tema) i al final, a dos mesos vista no s'ha fet res. Res físic, palpable, que es pugui veure. Altre cosa són reunions a Madrid i castells a l'aire.
  • Ha dit moltes vegades la paraula EXCELENCIA. Be, senyor, es veu que no ha vist l'estat dels carrers de Segur, el passeig que queda inundat, les protestes que hem fet que fins i tot ha vingut la tele (aquí sí, Calafell ha sortit a l' Espanya Directo més vegades en el mandat de Jordi Sánchez que en cap altre mandat i cap altre programa de veïns emprenyats). Ara tot cristo parlarà als programes electorals de que s'han d'arreglar carrers. S'hauria de preguntar perqué.
  • Quan m'he indignat molt és quan ha dit que ells han escoltat les entitats. Durant 3 anys he presidit l' AVSU. Estic col.laborant amb la plataforma contra el poum i amb els veïns de Marinada. Jordi, alcalde, puc dir senzillament que pel que toca a tot això, no és cert (per no fer servir la paraula mentida, que aquesta li agrada al teu regidor Ferré i em sembla de mala educació). Espero que els que vinguin darrera sí escoltin, sí consensuin, sí facin el que Jordi Sánchez no ha fet. Ell diu que ha escoltt i jo tinc al calaix del meu despatxet tantes instàncies sense respondre i tant correus sense resposta, que podria empaperar una paret. Entre 2007 i 2010 la paraula que més he escoltat de Jordi Sánchez ha estat ¡¡ CALLA !!.
Però mereixia ser escoltat. Cosa que ell tracta de fer ara amb nosaltres. Ara, no abans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada