divendres, 14 de desembre del 2018

L´AJUNTAMENT POSA EN MARXA L´OFICINA D´ATENCIÓ A ENTITATS I ASSOCIACIONS



L’Ajuntament de Calafell ha posat ja en marxa l’oficina d’atenció a les entitats i associacions del municipi. Aquest servei donarà suport a aquests col·lectius en qüestions legals i normatives, tributàries, de protecció de dades... Un suport molt necessari perquè les entitats han d’afrontar en els darrers temps moltes novetats administratives que els obliguen a fer tràmits que no sempre tenen fàcil complimentar.

L’oficina oferirà un assessorament i un acompanyament gratuït, ja que atendre aquestes novetats pot representar un cost que les entitats no poden assumir. L’alcalde de Calafell, Ramon Ferré, explica que “som plenament conscients de la dificultat que això representa per a les entitats perquè nosaltres mateixos, com a Ajuntament, ens veiem obligats a demanar molta més documentació o justificacions a les entitats, perquè les noves lleis ens hi obliguen per donar una subvenció o autoritzar una activitat”.

La finalitat de l’oficina d’entitats no es limita a resoldre dubtes puntuals en la gestió de les entitats, que també, sinó que vol oferir un servei d’anàlisi de la situació de cada associació per acompanyar-la en el procés de posar-la al dia.

Aquesta oficina s’ha pogut activar gràcies al programa ocupacional “Calafell Crea”, que l’Ajuntament tira endavant en col·laboració amb la Fundació Santa Teresa del Vendrell. Dins d’aquest programa s’ha fet una selecció de personal per escollir una persona que estigui a càrrec de l’oficina.

Es tracta de Mercè Sierra, una advocada que viu a Segur de Calafell i que és coneguda en el món associatiu, ja que és la presidenta de l’associació de mares i pares d’alumnes de l’escola La Ginesta. A més, ja ha treballat professionalment al municipi, atés que va ser dinamitzadora de possibles oportunitats socioeconòmiques sorgides dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018, dels quals Calafell va ser-ne seu.

Les entitats que vulguin contactar amb la Mercè Sierra poden fer-ho a través del correu electrònic merce.sierra@fundaciosantateresa.org, o trucant al telèfon 977 66 71 11 (extensió núm 100).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada