diumenge, 16 de juny del 2019

ARRENCA EL MANDAT AMB LA INVESTIDURA DE RAMON FERRÉ


L’alcalde de Calafell, Ramon Ferré, reelegit aquest 15 de juny en el ple de constitució del mandat 2019-20223, ha dit que “el nou govern té l’enorme responsabilitat de no defraudar els molts votants d’altres partits que ens donat la confiança”. Ferré ha afegit que “hi ha moltes sensibilitats i formes de pensar darrera dels vots que hem rebut i s’han de veure reflectides en l’acció del nou govern”.

Ferré s’ha manifestat així després de ser investit com a alcalde amb la majoria absoluta del ple: dotze vots a favor, provinents del PSC, PP, UAM i En Comú-Podem. Han presentat candidatura pròpia els grups d’ERC, Ciutadans, Sumem-Junts i la CUP: aquests grups s’han votat ells mateixos.

La investidura de Ramon Ferré és la primera des de 1996, en què un alcalde repeteix mandat de forma consecutiva. En declaracions als mitjans de comunicació, Ferré ha indicat que espera que això sigui signe d’un mandat tranquil i constructiu, lluny de les consulvions ocorregudes en aquestes dues dècades.

Agraïment als votants

Ferré ha agraït el suport rebut a les urnes. Un suport que ha definit de claríssim, ja que el partit de l’alcalde ha assolit el doble de vots i de regidors: “Sabem que molts votants ens han fet confiança per la feina feta i sobretot per la forma en què hem governat els darrers quatre anys, amb proximitat a la ciutadania i amb una política humil, natural i humana”.

Sobre la feina feta, ha apuntat que “governant en minoria, s’ha fet més feina que mai. I ho hem aconseguit parlant i dialogant amb tothom”, ha subratllat. I ha destacat que “no n’hi havia d’altra i ens hi hem deixat la pell, com vam prometre, per aconseguir-ho”.

“Seguirem fent-ho. Treballarem sense descans, deixant-nos-hi de nou la pell, perquè d’aquí a quatre anys pogueu pensar que ha valgut la pena”, ha reblat el clau.

De cara al mandat acabat d’estrenar, Ferré ha avançat que la prioritat serà la millora de carrers i de l’espai públic en general. També ha indicat que es tiraran endavant alguns equipaments ja previstos i programats, per continuar el gran esforç inversor realitzat en els darrers quatre anys en la creació o renovació d’equipaments esportius, culturals i cívics. Així mateix, ha explicat que continuarà la transformació organitzativa de l’Ajuntament i la política econòmica realitzada fins ara “que ha permés augmentar la inversió un 250%, mentre l’endeutament municipal baixava 19 punts”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada