dilluns, 24 de novembre del 2008

Els primers contactes amb el Consistori




Imatges a finals del 2.007, de carrers que donen a una de les escoles de Segur.



Ara ja fa més d’un any ja reivindicàvem el mateix, quan ni pensaments de crear l’AVSU, molts veïns ja demanàvem...

(Aquesta circular es fa fer arribar a Via Pública desprès de tres entrevistes amb la Regidora )

Segur de Calafell a 25/10/07
Adjuntem els titulars del 9/09/07 quan Calafell radio es feia reso del projecte escolar sobre la salut i el transport escolar.
Creiem, ple de bones intencions aquest projecte, però inviable de totes a totes, ja que l’horografia del terreny, les senyalitzacions de tràfic i els vials d’accés a l’escola, fan de aquest projecta, algo que ens sona a mofa, les distribucions de les parades dels autobusos varen ser del tot escandaloses, i dir que es volen adequar carrils bici ens torna a sona a ……?.vostès mateixos, hem parlat amb els pediatres del municipi i ben cert es que creuen que els nens els hi seria bo fer més exercici però no estan d’acord de que sistemàticament s’hagin anul•lat un munt de parades i traslladat unes quantes mes, obligant a moltes famílies a anar faci fred o calor plogui o faci vent a l’escola a peu per unes voreres que fan por de mirar i amb un tràfic que esgarrifa, vostès varen dir els pediatres que i havia agents vigilant, i ens preguntem a on... ?- serà just a la cruïlla de l’escola, res mes senyors; mireu-ho, som un municipi amb molt pocs recursos, amb un alt creixement i una altíssima emigració, si ens traieu-ho els pocs mitjans que tenim creareu un clima de crispació que pot portar cap un camí poc assenyat. He ho creat alarma social, desconfiança amb aquestes regidories i molt especialment hi no volem que ningú s’ofengui, però la tasca i les maneres de comunicar de la regidora Teresa Cumplido ens han alarmat.
Sra Cumplido, si vostè esta preocupada realment per la salut dels infants de Segur de Calafell faci el favor de impulsar cursets actius en el Palau Vilamajor per a nens i nenes de 5-6 anys fins a 12 anys que no n’hi ha ni un, a uns preus raonables i compatibles amb l’escola, en cop de obligar-los a constipar-se tots els hiverns provocant absentisme escolar.
Facin per fi la PISCINA, per cert els pediatres ho recomanen fervorosament. I clar!!! autobusos municipals per arribar, recordin-se’n de SEGUR DE CALAFELL que semblem els” PARIES” de aquest poble que es Calafell.

Facin algun jardí o parc perquè la canalla pugui jugar .

Facin alguna reunió com altres escoles fan impulsades des de l’ajuntament perquè de forma didàctica i a la vegada. divertida s’expliqui els nens i nenes quins tenen que ser els bons hàbits alimentaris.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada