dijous, 5 de febrer del 2009

Gairebé un any

Es com ho diria... es com es !...., se’ns ha qüestionat la nostre legalitat, sens ha aplicat normatives que encara no han estat aprovades de lliura expressió, s’ha manipulat el que dèiem...i sens ha donat el tracte (en lo dolent) d’un partit polític a la oposició, tant sols perquè portàvem als despatxos desprès de demanar entrevista, als diaris o al ple, las mancances i malestar de molts veïns de Segur i d’algunes de les urbanitzacions del municipi, ara per últim alguns “gurus”, sospiten, diuen que volem fer com en Bonilla.

Abans de que es compleixi el nostre 1º aniversari , el 7/03/2.009, AVSU defineix de nou, qui s’encarrega de què i com, senzillament per dur ordre intern entre nosaltres, cadascú diu la seva aportant opinió, si us plau que no es facin més lectures que no las hi ha.

Jo, amb faig ressò dels esdeveniments culturals, activitats pels infants i jovent, i actuacions laborals i d’un “varis” que tant Eva com jo ens repartirem com bones companyes.

Desprès de gairebé un any..., la nostre lectura no es pas del tot agradable !.

Sí, se’ns escolta en els despatxos d’algunes regidories, però ens hem guanyat, el mal rollo amb moltes altres, amb respostes poc clarificadores, quant las hi ha..



Seguim tenint el ferm propòsit de dur a l’Ajuntament la problemàtica tant general com personal, de tots els veïns que ho vulguin, col·laborar i organitzar accions culturals, solidaries i educatives per contribuir al desenvolupament del municipi.



El mateix equip de govern municipal ara reconeix, que Segur ha patit una manca històrica d’inversions, i si afegim l’escàs manteniment que hi ha, i hi hagut tant en els carrers com en els vials i serveis, es normal que els veïns estiguin molt molestos.



Som una Associació que tanmateix tenim inquietuds socials, educatives i culturals, dons, NO !, es veu que no s’han llegit prou be els estatuts de AVSU o no interessa i encara que es digui, dons ni cas !.

Així, no anem be!

A tots els equips, hi ha persones que “mosseguen” més uns/es que altres, i en aquest municipi també. Però que hi hagin accions “senzilles” que costi que algú les porti a terme perquè poden portar problemes, renoi !

I ara en ve una de molt sobtant, des de la regidoria de Cultura demanant cita prèvia per tractar diferents punts per poder participar i dur a terme diferents actes culturals d’interès general, se’ns ha comunicat que, donat que “reivindiquem només lo de Segur” dons que si tenim quelcom a dir ho expliquem tot en el Sr.Parera.

Desprès d’axó, hem tornat a trucar i expressant la nostre “sorpresa” amb majúscules ens diuen que, si , que ens atendrà el tècnic i que “cap problema”.

Un desgavell!, no es ho pensàvem pas..., de portes enfora anem aguantant,

però deu n’hi do !. Com ciutadana ho trobo reprovable, com membre d’una associació veïnal penso que axó no ha de passar.

Vull donar las gracies a tots el socis, simpatitzants i col·laboradors, que en aquest temps han estat i estant donant suport .





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada