divendres, 13 de febrer del 2009

Les sancions de la zona blava



Cunit a 03 de Febrer de 2009

A l’ Atenció del Il•lustre Senyor Alcalde
AJUNTAMENT DE CALAFELL
Plaça de la Vila, 1
43820-CALAFELL

Il•lustre Senyor Alcalde:

Em dirigeixo a Vostè, en qualitat de ciutadana de Cunit i com no, dels seus voltants, per a formular-li fermament una queixa. Em consta que el procediment legal per a aquests casos passa per emplenar una instància, però davant la premoria i la falta de temps material per a dirigir-me a l’Ajuntament de Calafell, ja que treballo tot el dia a Barcelona, he optat per aquesta via.
El divendres passat dia 30 de gener a la tarda, mentre estava realitzant uns encàrrecs enfront de la rostisseria SEGUR’84 en la carretera de Barcelona nº 84 de Segur de Calafell, una agent de la guàrdia urbana, identificada segons la multa com nº 6, em va multar per estacionar en la zona blava sense haver tret el tiquet pertinent. He de posar en el seu coneixement que la meva intenció no va ser en cap moment evadir el pagament d’aquest tiquet, si no que els parquímetres destinats per a això no funcionaven en tota la zona. Igual que jo, ens vam veure afectats uns quants ciutadans que intentem parlar amb l’agent i raonar el nostre motiu sense que per això, ens anul•lés la sanció, havent comprovat que, efectivament, els parquímetres estaven espatllats. Considero que és totalment injust que hagi de fermen càrrec d’aquesta sanció davant la impossibilitat de pagar l’estacionament i molt menys anul•lar-la tal com indicava el sobret que ens va adjuntar amb la multa. És desgavellat com Vostè ha de comprendre, que hàgim d’anar buscant un parquímetre sense saber quan de lluny pugui estar. Crec que el normal i correcte és que els reparin per a poder sancionar a aquell que incompleixi la normativa de l’estacionament de pagament amb la llei a la mà i amb tota la raó, però mentrestant, no és de justícia que ens multin. De la mateixa manera que els ciutadans tenim obligacions, també hauríem de tenir els nostres drets, i aquest és sens dubte un d’ells.

Per tot l’exposa’t, prego tingui en compte aquesta petició i la valori humanament com un ciutadà més, sol•licitant sigui revocada aquesta sanció amb caràcter general i per tant, a tots els efectes.

Per altra banda, adjunto fotocòpia de la multa i així mateix remeto còpia d’aquesta petició al Departament de Via Pública.

Esperant veure’m atesa i complaguda en la meva petició, aprofito aquesta ocasió per a saludar-los molt atentament,


Son molt nombroses las queixes que repetidament anem sentint pel carrer i ens arriben a nosaltres sobre situacions similars o que presenten irregularitats importants, les responsabilitats han de ser compartides tant per part dels ciutadans com pels agents i si un bon dia el parquímetre no funciona o te com també m’han dit molts veïns l' impossibilitat de acceptar el 20 cèntims d’€ en els parquímetres, dons ..., facin el favor de no anar a “saco”, poca formació de les persones que porten a terme aquesta feina, o be segueixen unes directius poc “civilitzades”, ara mateix acabo de rebre una trucada d’una veïna que m’explica que a la Av/ Catalunya han empaperat els arbres amb senyal de protesta, per la zona blava.
Facin les coses amb seny !

A part de ser “espoliat” aquest municipi, sembla que estem sotmesos a una inquisició per altre banda pròpia de l’edat mitjana.

(hi esborrat las senyes del denunciant)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada