dimarts, 3 de març del 2009

"Daños colaterales" entre poc i massa.





















Això abans no passava, ara Sí.
-“Daños Colaterales” de no controlar els creixements de població.
Axó passa en molts llocs, a quasi be tots els nuclis que hi hagut un fort creixement, la emigració, juntament amb la conversió de primera residencia a donat peu al desbordament i transformació que venim patint.
Els preus de les cases i les estructures de les vivendes (apartaments) ho han permès, no ha estat eixís a S. Cugat, a El Masnou..., però sí també a Vilassar de Mar, a Premià ...etc. i a tots els barris de BCN (pisos en lloguer ocupats per molts...).

-Alfès poble del Segrià de 321 h. Rosal de la Frontera, Huelva (els nens corren pels carrers i van de romeria al camp)...etc, pau i tranquil•litat !

Estic no tant per lamentar el que ve passa’n, si no per demanar i demanar ...més accions de seguretat ciutadana, més patrulles als carrers, millor enllumenat, més...SERVEIS, actuacions totes elles necessàries pel bon funcionament del municipi
Els nostres polítics porten moltes assignatures pendents, no sé a que “ han dedicado su tiempo libre” o sí,... però prefereixo dir PROU ! que es posin a fer feina JA !, que enyorar allò que molts hem viscut però que no retornarà mai més,
Si volen anar a buscar per ex: el “turisme d’excel•lència”, dons que s’hi esforcin i fort !!!!, perquè hi ha molt per fer !!! hi hem d’estar empenyent perquè no s’adormin, ni ens enganyin amb paraules que no porten en lloc, i Segur que espavili !!! si no ens tornaran a deixar altre cop, ben endarrerits.

Ara mateix a Segur i a un merdè força sonat dins del Club de Tennis Segur, uns hi volen fer l’Agost ++++€€€€€s “a las buenas o a las malas”, i els altres emprenyats perquè veuen el futur de Club perillar com entitat esportiva i servei pels veïns, la veritat ara mateix, no sé quines son les gestions que faran, ni qui s’ha passat de la ratlla, no obstant emprar la força "bruta" es poc civilitzat.
El que sembla de moment i resultat de tot, es que un munt de nanos i joves aniran de peregrinació per poder seguir amb les classes. També sap molt de greu ja que, l’any passat va ser el únic lloc, a on es va oferir un casal d’estiu amb una cobertura amplia de horaris, a preus de mercat, amb uns monitors professionals i acurats.


Es un bon xamfrà el del Club de Tennis Segur, per fer-hi ....€s, i el projecte del POUM i el Fons Estatal ho han posat “a huevo”, “daños colaterales”..............
D’aquí a no res potser només quedi el Club Tennis S. Miquel com a club esportiu de similars característiques, si és que hi queda......, tanmateix com va passar amb l’Esplai, endavant eles edificis i fora equipaments !!!!, encara que siguin privats, no en queda un altre ?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada