dilluns, 9 de març del 2009

Dues noticies quan a menys curioses

8/03/09 02:00 - J.MEDINA Foto: EL PUNT.

Una vuitantena d'establiments van treure ahir als carrers de Calafell les ofertes per liquidar estocs en la desena edició d'aquest mercat un cop acabades les rebaixes. Per primer cop, s'hi van sumar a més comerços del nucli de Segur de Calafell.

El Punt publicava això

I la web de l'Ajuntament això
EL 90% DEL COMERÇ CALAFELLENC PARTICIPA AQUEST CAP DE SETMANA EN EL MERCAT D’ESTOCS I EL DEL NUCLI DE SEGUR S’HI SUMA PER PRIMER COP
07/03/2009
El 90% del comerç calafellenc particpa avui i demà en la desena edició del Mercat d’Estocs. Una edició que té com a gran novetat que els comerciants del nucli de Segur de Calafell s’hi han sumat per primer cop. En total, uns 80 establiments de tots els sectors, llevat dels de l’alimentació, han tret al carrer ofertes i preus especials per liquidar estocs un cop acabada la temporada oficial de rebaixes.

El tinent d’alcalde de Comerç i Innovació de l’Ajuntament de Calafell, Carles Rion, ha destacat que “tenim la gran alegria d’haver pogut incorporar a aquest projecte comercial establiments del nucli de Segur, que era una de les assignatures pendents que tenien tant el Mercat d’Estocs com les campanyes comercials que es fan al municipi”.

A Segur, les parades del Mercat d’Estocs s’han concretat a l’avinguda Catalunya, si bé s’hi han instal·lat també establiments d’altres carrers del nucli. Aquest cèntric vial serà remodelat enguany, junt amb els carrers del seu entorn, per esdevenir un renovat cor ciutadà, social i econòmic del barri. Aquesta actuació, les obres de la qual s’adjudicaran aquest mateix mes, serà finançada íntegrament pel Fons estatal d’inversió local. La inversió serà de 3,87 milions d’euros i es crearan una cinquantena de llocs de treball directes.

Carles Rion ha afegit aquest migdia que “la resposta global a tot el municipi no pot ser més remarcable, ja que estem parlant de la pràctica totalitat dels establiments que poden participat en aquest mercat”. L’afluència de públic era molt elevada aquest matí, i es confiava que continués així tot el cap de setmana, gràcies una esplèndida climatologia.

El tinent d’alcalde de Comerç ha recordat que el Mercat d’Estocs permet als comerciants regularitzar estocs i actualitzar el gènere, i als compradors, aconseguir grans oportunitats. Però també que “activitats com aquesta introdueixen un element de dinamisme que anima l’activitat en tots els sectors en moments de temporada baixa. És quelcom que, en l’actual situació econòmica, ens fa més falta que mai”.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Bona setmana...., bons esdeveniments, bons recolzaments...¿!?

Estic més que sorpresa per....la noticia i l'exposició que es fa a la web de l'Ajuntament....
paraules com--- Segur, ------per primer cop, -----la resposta global de tot el municipi
I bona part de l'equip de govern a fer-se la foto a Segur, inclòs l'alcalde !!!! s'han desplaçat fins a Segur per fer-s'en ressò del esdeveniment..., si no ho veig no ho crec... !!!!, i no estan
al Port..... oh!!!.

Desprès segueixo amb un altre OHHHHHHHHH....!!!!!

......“Calafell té l’oportunitat de promocionar-se arreu de l’Estat a través d’un programa de màxima audiència, ja que es mostrarà com és el nostre municipi i s’organitzaran diverses activitats a les platges i al port esportiu que s’enregistraran per al reportatge sobre Eduardo Pérez”, ha dit l’alcalde, Jordi Sánchez
.

NOTICIA cliqueu AQUI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada