dijous, 30 d’abril del 2009

Un Ple Municipal molt Ple

Amb molt contingut, i axó que en un principi no ho semblava, donat l’ordre del dia.

Sembla que el CIU ha esmolat les eines, i no en perdona ni una !!!!

I els propietaris dels comerços de Calafell, estan emprenyats i molt !!!!

S’ha parlat de moltes coses...., de la piscina, que ha de ser i serà amb més inversió, més del que ens pensàvem..., del CAP de Segur i els terrenys on ha de escaure, penso que com diu la Regidora Olga Elvira, no s’ha de fer política amb la construcció del CAP.

Per primera vegada des de que vaig als plens, ... sembla que l’Ajuntament demana diners per Segur...ja era hora !!!!, i part d’aquests diners es destinaran a la retolació dels carrers de la C-31 cap d’alt i a obres complementaries, no m’ho puc ni creure !!!

Be, el tema que ha fonamentat aquesta entrada es, la moguda que s’ha muntat, a la sala de plens plena, no hi havia ni una cadira buida, el malestar i la preocupació dels comerciants de Calafell es gran, com a resultat de la proposta de dur endavant... CALAFELL INSTA ELS COMERÇOS A ‘NETEJAR’ LA VIA PÚBLICA DE MERCADERIES, PRESTATGES I ELEMENTS PROMOCIONALS

No vull entrar com a ciutadana, a valorar si estic a favor o en contra, el que si vull expressar, es que ja pot ser una actuació bona que si no està consensuada amb els afectats, molt probablement no tingui una bona rebuda, axó és part de la democràcia i de la participació ciutadana tant demanada per nosaltres, sembla un i un altre cop que el missatge no ha estat rebut o s’han fet el sords, tirant com sempre pel dret, sense cap fruit.
Dons avui, l’Alcalde s’ha vist “obligat” a concertar una trobada de presa i corre’ns pel dilluns vinent, amb els comerciants i el Regidor de Comerç Carles Rion.
Tot axó, s’ hagués pogut estalviar, fent abans la reunió, escoltant, atenent les dubtes, consensuant els terminis, valorant les conseqüències..., senzillament mantenint diàleg !!!!

A Segur s’ha fet al mateix i segurament portarà els mateixos resultats. Els comerços afectats per l’illa de vianants de Segur ja s’han organitzat i....

Com l’Alcalde te clar que axó o allò es bo !!!!, perquè compta amb l’històric d’altres llocs en que s’ha portat a terme amb bons resultats, dons i ....apa ya que voy, tiro pel dret i ho faig !!!!!

De que serveix fe un excel•lent vestit de festa quan no hi a festa.
Carai ! Primer pregunta, i comunica que vols fer una festa i com la faràs, desprès explica lo be que es pot passar a la festa i finalment, quant tothom hagi pogut dir la seva, i tots tinguin clar que aniran de festa ....dona el vestit !!!!

Potser pot semblar complicat però no ho es... es fer una reunió prèvia informativa a les actuacions que es pensen portar a termini i tinguin una especial transcendència en la quotidianitat dels veïns !!!!!

Es clar ... els canvis provoquen incertesa !!!! i ....

Aprenguem a escoltar-nos uns als altres i ha interpretar-nos correctament !!!!

Imatge cedida per http://segurdecalafell.blogspot.com/ gràcies Pere.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada