dissabte, 21 de novembre del 2009

Tristor i Satisfacció

Tristor és el que sento desprès del matí que he passat donant suport als afectats de Segur pel POUM i veure que aquest ajuntament nostre juga amb la informació com vol.

  • Els plens es fan en hores que la majoria de la gent treballa. No sé quina mena de servei al ciutadà és que no pugui assistir aun plè en persona si no demana festa a la feina.
  • L'altre dia vaig publicar que s'havia canviat el lloc de la presentació del poum a Segur, que es feia al pavellò Jaume Vilamajó. Dons vet aqui que només alguns blocs ho haviem dit perquè l'ajuntament i la oficina d'atenció al ciutadà...... un no volia saber i l'altre no volia que sapiguessim. A les vuit de la tarda havia gent a les dependencies de Segur amb cara de pomes agres i que van arribar tard a la presentació per aquest motiu.
  • Avui he entregat informació de tota mena als veins de Segur. Havia de tot, residents i 'domingueros' que venen divendres de mercat. EL desconeixment sobre el poum és manifest. L'ajuntament, un ajuntament democràtic, no pot creure que enviant unacarta, que alguns encara no han rebut perquè elcorreu a Segur va com va (de malament).
  • Encavat una es pregunta si ja els hi està be que el ciutadà estigui desinformat. Deu ser la manera de que no parli, perqué no sap de què.
  • Sabeu que estaré a la plaça de la estació els divendres que pugui per recollir firmes contra el poum i per anar informant de com va tot. Si algun vei necessita que li donem un cop de mà, estic a la seva disposició.

Satisfacció és el que sento desprès del matí que he passat donant suport als afectats de Segur pel POUM perquè han començat a explicar tots els problemes que els afecten com veins i això és un gran què per tenir informació de primera mà de cara a donar suport i ajuda en el que calgui. Hi ha mala maror entre els segurencs amb tot el que està passant.

Segur no necesita plans que tirin abaix negocis i desesperin a la gent humil, treballadora, que depen del seu negoci per poder menjar. Segur necessita un ajuntament amb recursos, competent, que es deixi de sol i totxos i es posi a treballar. Segur, existeix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada