dijous, 8 de novembre del 2018

ELS ALCALDES DEL PACTE DE BERÀ ABORDEN LES QUEIXES DELS CAP A LA COMARCA



Després de setmanes de reivindicacions laborals per part de la plantilla de treballadors de Xarxa Santa Tecla, aquest dimecres, 7 de novembre, s'ha produït a Altafulla una trobada entre els alcaldes del Pacte de Berà i la cúpula directiva de Xarxa Santa Tecla. La reunió, que s'ha celebrat al migdia, s'ha convocat per conèixer a fons la situació del grup sanitari que gestiona Xarxa Santa Tecla i contrastar-la amb les reivindicacions fetes per part dels treballadors.

El Pacte de Berà es trasllada també a l'àmbit de la salut

Fa unes setmanes, els treballadors de Xarxa Santa Tecla, el personal que engloba diversos CAPs del Baix Gaià i el Baix Penedès, va reunir-se amb els alcaldes de la zona, que ja estaven agrupats sota l'aixopluc del Pacte de Berà pel que fa a les reivindicacions del desviament de camions de l'N-340. Els treballadors els interpel·laven perquè poguessin fer servir «la mateixa força de pressió» en el seu camp de reclamacions.

Aquest dimecres, doncs, s'ha concretat una primera reunió amb la cúpula de Xarxa Santa Tecla a Altafulla. D'una banda, hi han assistit Joan Maria Adserà, el director general de Xarxa Santa Tecla, i el seu adjunt, Joan Aregio. De l'altra, els alcaldes del Pacte de Berà, entre ells, el de Calafell, Ramon Ferré; el de Torredembarra, Eduard Rovira; el de Roda de Berà, Pere Virgili; el de Creixell, Jordi Llopart; o el d'Altafulla, Fèlix Alonso, que ha exercit d'amfitrió.

Els alcaldes, junts per la millora de la sanitat a la zona

Alonso ha explicat que els alcaldes són conscients que «la situació de la sanitat a casa nostra és molt complicada, perquè també la patim com a pacients que som». En aquest sentit, l'alcalde d'Altafulla s'ha queixat que «Tarragona es troba a la cua de Catalunya en despesa sanitària, com en tants altres àmbits» i ha expressat el compromís dels alcaldes del Pacte de Berà de «reivindicar el que ens correspon, de la mà de la Xarxa Santa Tecla i dels treballadors» davant de Salut de la Generalitat, de qui ha reconegut «una millora en l'aportació, però que encara no és suficient»

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada