dimecres, 18 de juliol del 2018

ACLARINT LA POLÈMICA AMB LES RAMPES DELS GUALS


Les obres de millora de voreres són un moment apropiat per posar-se al dia

L’Ajuntament de Calafell recorda a tots els titulars de guals que és obligatori que tinguin una rampa que compleixi la normativa. Hi ha tres models homologats, segons l’ample o la longitud de la vorera. I el veïnat amb gual que vulgui posar-se al dia pot acollir-se a una exempció de la taxa d’obres, inclosa en una moratòria de cinc anys aprovada per l’Ajuntament per facilitar la regularització de centenars i centenars d’entrades que no compleixen.

El regidor d’Urbanisme, Miguel Ángel Perín, explica que “obres com la del pla de voreres de Segur són un moment apropiadíssim, fins i tot estratègic, perquè els veïns que tenen gual el posin al dia”. Perín afegeix que “la millora de les voreres no es pot aturar, i si hi ha una entrada de vehicles que no estigui donada d’alta, amb la placa corresponent, i no tingui feta la rampa, l’Ajuntament posarà vorada recta sense rampa”.

L’Ajuntament destaca que els veïns amb gual poden fer la rampa amb el seu paleta o constructor de confiança, o fins i tot ells mateixos si saben fer-ho, sempre que siguin amb els models i peces homolagades per la normativa municipal. Per facilitar les coses i aprofitar el moment “estratègic” de les obres del pla de voreres de Segur, les empreses contractistes fan una oferta a preu competitiu. Aquesta oferta és del tot voluntària i exclusivament particular entre els interessats i les empreses.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada