dijous, 7 de juny del 2018

CALAFELL RENOVARÀ 1.200 FANALS SUPLEMENTARIS


L’Ajuntament de Calafell renovarà 1.200 fanals més, afegits als que està posant al dia des de fa mesos, perquè les millores de l’enllumenat públic arribin a diferents barris i urbanitzacions del municipi. El ple municipal d’aquest 4 de juny ha aprovat destinar-hi 1.441.992,80 euros, provinents del romanent pressupostari de l’any passat.

Amb aquests diners es faran importants treballs de reparació, de renovació parcial o de renovació integral de l’enllumenat del sector oest (del carrer Sant Pere a la Carrera d’en Ralet) i del sector est (del carrer Àngel Guimerà al carrer de l’Estany) del nucli de la Platja, de Calafell Residencial, de Valldemar i de diferents sectors de muntanya de Segur.

El criteri que se seguirà serà el d’altres zones on ja s’ha renovat l’enllumenat. On calgui, la renovació serà integral, inclosos els cablejats. Si els bàculs estan en bon estat, es mantindran i només es canviarà el punt de llum. Però si el bàcul està en mal estat, també es canviarà.

Els nous punts de llum incorporaran sempre la tecnologia led, que representa un importantíssim estalvi econòmic. L’Ajuntament estalviarà prop de mig milió d’euros anuals amb els fanal led, la qual cosa finançarà a mig termini la instal·lació d’aquesta tecnologia. Calafell té uns 9.000 punts de llum als carrers i la major part es canviaran en tot aquest procés. El que no es canviaran és perquè són relativament nous, ja ofereixen un bon estalvi energètic i estan en bon estat de conservació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada