dilluns, 5 de març del 2018

3000 NUEVOS M2 PARA EQUIPAMIENTOS EN SEGUR



L’Ajuntament de Calafell ha aconseguit la cessió d’un terreny de 3.000 metres quadrats, situat al carrer Loira, al nucli de Segur. Aquesta cessió és una previsió del vigent Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM), per generar sòl d’equipaments a un barri, el de Segur Platja, que no en té ni un metre quadrat.

L’Ajuntament ha anunciat que, de moment, el solar es destinarà a aparcament. Segons l’alcalde, Ramon Ferré, “algun dia s’hi podrà fer alguna mena d’equipament, però mentre no hi hagi disponibilitat pressupostària, el terreny s’adequarà perquè s’hi pugui aparcar. En sortiran un centenar de places, en un barri que té molta demanda d’aparcament i el sector comercial del qual ho reclama”.

Ferré apunta que es farà com quan l’Ajuntament va aconseguir el solar de l’antic hotel Segur, a la carretera de Barcelona: “Estem parlant de futurs equipaments a mig i llarg termini. Allò realment important és que hi hagi sòl públic en zones del municipi que, com a conseqüència de dècades d’especulació, no tenien ni un pam de terreny per a serveis”. Mentrestant, afegeix, “amb un cost limitat se’n donarà un ús, la qual cosa farà que el terreny, a més de ser útil, estigui net”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada