dilluns, 26 de març del 2018

ADJUDICADES LES OBRES DEL NOU CENTRE CÍVIC AL PORT DE SEGUR



L’Ajuntament de Calafell ha adjudicat la primera fase de les obres del nou centre cívic i la biblioteca del Port de Segur. Els nous equipaments, que inclou també un casal jove, s’instal·laran als edificis del recinte portuari propietat de l’Ajuntament.

El centre cívic ocuparà una superfície de 1.000 metres quadrats, en planta baixa, i la biblioteca, de 500, just a sobre. La diferència correspon a una gran terrassa que també podrà usar-se per a actes i activitats.

La primera fase dels treballs ha recaigut en l’empresa Cobra, per un cost de 732.143,00 euros (IVA inclòs) i un termini d’adjudicació inferior a quatre mesos. Posteriorment, el projecte es rematarà amb una segona fase, valorada en 159.250,04 euros (IVA inclòs). La inversió serà, doncs, de 891.393,04 euros (IVA inclòs). Després caldrà fer una altra despesa per equipar les instal·lacions.

Segons l’alcalde, Ramon Ferré, “tots aquests equipaments implicaran un moviment constant i diari de persones al Port, que donarà molta vida a un espai molt desaprofitat i, de vegades, desèrtic”. Ferré afegeix que l’impacte del centre cívic i la biblioteca serà molt gran, tenint en compte que el barri de Segur Platja té el 25% de la població empadronada a tot el municipi.

“Quedarà atesa una demanda molt important de Segur”, diu, “perquè el gran creixement poblacional del nucli fa necessaris espais de socialització i no teníem els equipaments corresponents, o eren del tot insuficients”.
L’alcalde destaca que s’hi farà també un casal jove, que ja preveia el Pla Local de Joventut actualment en vigor: “S’hi podrà treballar amb el jovent de manera més propera. Cal un treball específic i exhaustiu en aquest sector de la població, que pateix problemes d’integració social i fins i tot una certa marginalitat”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada