dijous, 13 de gener de 2011

Molt per fer, molt a dir, molt per escoltar

Ball de bastons.

Ja comença la recta final cap a la creació d'un nou consistori. En poc més de 4 mesos haurà canviat l'ajuntament de Calafell. Hi han grups que aniràn a més, cares noves sense dubte i també les cares de sempre que alguns sembla que en formin part del decorat.

L'actual equip de govern ha fet poc o gens cas a les AAVV quan hem fet propostes. Alguna la ha copiat amb poca fortuna i altres no les ha volgut escoltar. El bagatge que ha tingut AVSU des de la seva creació fins avui és molt enriquidor personalment, però també per altres ha estat bó ja que, de vegades millor i d'altres no tant, però ha ajudat a moltes persones a tirar endavant una mica millor o a solucionar els seus petits problemes del dia a dia. El més gratificant va ser la campanya solidària i el més sonat, la col·laboració en la protesta contra el POUM. No recordo la d'hores que hi vaig invertir, però les dono per ben emprades.

Un dels problemes de les Associacions a Segur és que neixein i poc a poc van desapareixent o són absorbides per l'ajuntament, com va passar amb Acció Ciutadana.

Com expresidenta d'una Associació de Veïns, l' AVSU, ara convertida en junta gestora, l' únic que puc esperar i desitjo és que el nou govern escolti a les AAVV, ja que tenen molt que aportar. No parlo d' Associacions com Veïns, de Constantí Ortega, que és una de les pitjors persones que he conegut i que m'ha demostrat quins són els motius que el porten a fer el que fa: Odi i rancúnia. (com ell, altres de la associació que són capaços de destrosar un partit polític si no se'ls dóna el poder que volen). No. Parlo d'associacions com "AAVV de Segur", "Acaus Marinada", etc, que estàn fent feina, estan demanant que se les escolti i hi tenen tot el dret.

Així, demano a tots aquells que entren en aquesta cursa electoral que escoltin les AAVV perquè hi tenen molt a dir i molt que aportar. Si el nou govern treballa i consensúa amb les AAVV, potser quelcom haurà canviat a l' Ajuntament. I qualsevol canvi positiu, per petit que sigui, ja és bo.

Cap comentari:

Publica un comentari