dijous, 12 de març del 2020

MESURES DE L´AJUNTAMENT PER PREVENIR EL CONTAGI



L’Ajuntament de Calafell ha pres aquest migdia un seguit de mesures per prevenir el contagi del coronavirus. Després d‘avaluar la situació i seguint les directrius del Govern de la Generalitat, ha activat el següent paquet d’accions:

–El ple municipal previst per a les 17 hores del 12 de març se celebrarà a porta tancada, ja que la presència dels regidors i regidores ja copa el màxim de persones que poden ser a una activitat pública, en relació a l’aforament de la sala. La població podrà seguir la secció per streaming, com és habitual, a calafell.tv/calafelltv

–Aquesta mateixa tarda tanquen els centres cívics, biblioteques, casals de joventut, llars de jubilats i altres. També se suspèn l’activitat del programa de gent gran Posa-hi oli.

–Els mercadals de dimarts i divendres queden suspesos fins que acabi la present situació. Demà ja no es farà el de Segur.

–Atès el tancament dels centres escolars a tot Catalunya, el servei de transport escolar no funcionarà a partir d’aquest 13 de març.

–La suspensió de les activitats docents inclou les llars d’infants municipals i l’escola d’adults, la d’arts i la d’idiomes de Cal Bolavà.

–Queden ajornades les activitats esportives, d’acord amb les instruccions de la Generalitat i les decisions que han pres les federacions esportives i els clubs.

–Queden cancel·lades o ajornades les activitats públiques de gran afluència de públic. Entre altres, es cancel·la la Xatonada popular prevista per al 15 de març i s’ajorna la Cursa de l’Aigua del 22 de març.

–Es reclamarà al sector de lleure privat que compleixi estrictament les decisons de la Generalitat sobre cancel·lació d’esdeveniments o de limitació d’aforament.

–S’ajornen les reunions previstes per la setmana vinent dels consells de participació ciutadana. S’informarà de les noves dates quan sigui possible fer-ho.

–S’ajornen altres activitats públiques de participació, com el sofà de l’alcalde. Com en el cas anterior, s’informarà de les noves dates quan sigui possible fer-ho.



(Estem actualitzant aquesta informació).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada