dilluns, 24 de novembre de 2008

Carta al Alcalde

Abans de convocar la manifestació li entregarem al Alcalde aquesta circular, després de mantindre una reunió de quasi be 4hores i haver tingut moltes entrevistes amb la Regidoria de Via Pública.

A L’ALCALDE

En primer lloc felicitacions al seu grup i en particular a vostè per haver obtingut la fórmula de la governabilitat ja que tots saben quant complicades han hagut de ser les negociacions per a formar un govern estable que és el que necessita la nostra població.

A traves del paràgraf anterior volem donar-li l’absoluta garantia que el que a continuació li expressem no és producte de cap maniobra política de cap partit ja que les persones que tenim aquests dubtes i queixes podem o no ser votants o simpatitzants del seu o de qualsevol altra partit polític, però en cap cas els representem en aquest acte que nomes pretén aclarir el futur dels serveis a que ens considerem de ple dret el veïns de Segur de Calafell.

Com vostè ja sap Segur de Calafell naixé, ja fa uns quants anys, com a nucli “vacacional”, llavors la majoria del veïns tan sols eren veïns de cap de setmana o del període estival. Els serveis que aquets veïns podien reclamar tenia que estar d’acord amb l’aportació que feien al municipi.
Òbviament aquesta equitat d’esforços ha suposat històricament una manca de equilibri entre les necessitats de serveis i la obtenció dels mateixos. Fins al punt que encara sembla que la visió del ajuntament del nostre nucli veïnal sigui la mateixa que fa 40 anys, al que potser estaríem d’acord si no fos perquè, probablement, en aquest moments nia’n tants veïns empadronats, que viuen tot l’any, a Segur com a la resta de la població de Calafell i que, per tant, aportem tants diners a la comunitat com els demes nuclis.

No cal dir que, estem segurs, vostè coneix el grau de deteriorament del nostres carrers, com també deu conèixer els greus problemes de clavegueram que patim. Pro si nos fos així el convidem a que es passegi un dia de pluja per els les avingudes Espanya o França, d’entre altres, i veurà personalment la raó que ens assisteix quan li demanem permís per muntar una empresa de esports d’aventura, disculpi’ns la broma pro es que estem emprenyats de que no se’ns tingui en compte a l’hora de repartir equitativament els impostos i ajudes que rep l’ajuntament per donar els serveis a la població.

Volem carrers en condicions, volem un Centre d’Atencio Primaria, volem tindre pediatra, volem serveis per els grans -casal, activitats-, volem serveis per els joves, volem teatre –com el de Calafell- volem activitats per als joves –com les de Calafell-, volem serveis –com els de Calafell-
..... i m’entres no els tinguem, volem un servei públic de transport que ens porti a Calafell, que ens porti la canalla i ens la torni a les hores en que es programen les activitats, i tot això ho volem perquè el paguem a mitges amb la resta de la població.

També volem una política que promocioni l’obertura de nous comerços, perquè s’estan aixecant blocs de pisos sense que es destinin locals per donar servei als veïns.

Tenim una estació de ferrocarril i ens tenim que anar a agafar-lo a Cunit perquè allí tenen un pàrquing a on podem deixar el cotxe sense tenir que deixar-nos la cartera. Acceptem la Zona Blava pro a canvi demanem pàrquings gratuïts o targetes d’exempció per els que hi vivim.
Desplaçar-nos al centre de Segur significa “pagar per adelantat” l’ utilització d’uns carrers que prèviament em pagat perquè es construeixin.

Les taxes de transport escolar son abusives si les comparem amb les de altres pobles com Vendrell, la orografia del nostre municipi, les pujades i els carrers estrets, les voreres en mal estat i la manca de senyalització impedeixen que els nostres menuts puguin anar al col•legit caminant per tant no es un luxe que reclamem un servei de transport adequat, es una necessitat que mereix un esforç econòmic per part de la regidoria corresponent.

Per tant, senyor alcalde, li demanem que ens expliqui que en pensa fer de tot això, quines previsions té per solucionar els aspectes que li planteixem i com valora els esforços que cada dia hem de fer el habitants de Segur.

Si al final de la lectura d’aquest escrit vostè pensa que exagerem o que volem luxes que no es corresponen amb les necessitats, sentin-lo molt no creiem que vostè sigui el alcalde que ens mereixem i així ho farem saber a tot aquell que ens vulgui escoltar.

I els resultats
........................................

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada