dimarts, 6 de gener del 2009

Els 3 Reis Màgics

Segur i la Cavalcada :

La regidoria de Cultura amb data 2/01/09 en el Diari Baix Penedès, publica un article referent a la cavalcada 2.009, i al seu pas per Segur tot dient que, --- nega que es vulgui suprimir, però vol aconseguir una cavalcada única per a tot el municipi ---

Nosaltres els hi diem que ja, ja...!!!!. Que la intenció hi es,( dons no sabem que es lo que nega) : la de modificar l’itinerari de la Cavalcada de Reis, (creiem que en detriment dels nens i veïns de Segur), o suprimir l’entrega de les cartes als Reis, substituint-los per un patge, que si no s’ha fet aquest any, ha estat per la manca de pressupost per renovar les carrosses, axó sí, han millorat el horari per els nens i veïns de Calafell Poble, ja que no era prou adient.

I tornem a dir : ja ens està be que arreglin les coses de Calafell; però des de AVSU, intentarem que les actuacions per a benefici d’uns no siguin en perjudiqui dels altres, que ja en tenim prou !, amb el poc que fan per Segur perquè a mes a mes ens treguin de mica en mica el que tenim.

Només hem de donar un cop d’ull al itinerari de la propera Rua de Carnaval 2.009 !

A més a més la mateixa Regidora ratifica que en faran només una de Cavalcada, dons ?

I, hi ha més...

Els focs d’artifici de la Festa Major de Sant Miquel, ja no hi son.

M’han dit que el Ball de tota la vida que es feia el dia de Sant Esteve al Pavelló J. Vilamajor, se l’han carregat també, dons ja està be no creieu-ho ?, Focs, Ball, Rua, Cavalcada...potser m’oblido quelcom...

Ara be, el Alcalde ha dit que pel proper any hi hauran carrosses noves !

Mostrem el rebuig absolut que els nens de Segur no puguin lliurar les cartes als reis i a més volem un recorregut com cal !, els temps d’en Lluis XV han passat a l’historia i els centralismes també !

Volem sumar, no restar !

Perquè segons lo llegit amb altres blocs i consultant “inet”, el que es fa, es sumar accidents. Fins quant ?just al any en que finalitzi la legislatura, les obres dels passos soterrats, s’ha començaran.--------- "Sucesos.- Un atropello en la vía en Calafell (Tarragona) provoca retrasos de 15 minutos” 20:11 - 5/01/200 TARRAGONA, 5 (EUROPA PRESS).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada