divendres, 16 de gener del 2009

Segur i els fogons

Ahir en la sessió plenària, es va convidar als veïns de Segur a celebrar la nova.

Es veritablement un motiu per estar contents !, però no satisfets, i no perquè vulguem més i més si no perquè han tingut que ser els diners de l’estat, els que han fet possible que Segur gaudis d’una millora.

L’actuació en sí, es indubtablement ben acollida, falta fa i vull ser optimista en que serà una obra força digna, el que segueixo sense acollir be, es el fet que l’Ajuntament per sí mateix, no tingui en conte a Segur, es una qüestió de sensibilitat i jo no la veig per enlloc.

Tornen a omplir el Calaix de Sastre (calaix a on l’ajuntament col·loca totes les futures o possibles millores per Segur per dur-les a terme cap al 2.011), no sabem a on aparcar quan anem al centre, i l’ajuntament ens diu que a final de la legislatura ho deixarà resolt amb 300 places d’aparcament, no es diu ni tant sols que les obres començaran, si no que es tindrà la “solució, mental” de com resoldre aquest problema (Calaix de Sastre), aquesta situació pels que no hi viuen, poc deu d’importar, però els residents ho patim de forma diària, i ja no diem quan arriben els caps de setmana, les vacances, ponts..., a SEGUR NO ES POT APARCAR, ...a Segur no es poden dur a terme moltes accions, però íntimament lligada amb aquesta obra de millora està l’aparcament.

Ara això sembla equilibrat diuen :



Projecte de remodelació al nucli històric a Calafell Poble.

aqui

Remodelació del Passeig Marítim a Calafell Platja.

aqui

Millora urbana del Centre del nucli de Segur a Segur.

aqui



No només son aquestes les obres i millores a Calafell que durant l'any 2.008/2.009 s'han portat a la fi.

Quina llàstima que hagi estat la crisis el camí per dur a terme UNA millora cap a Segur.



Un breu i ocurrent al ple d’ahir : La regidora Olga Elvira, molt oportunament va fer un comentari al regidor Ramón Ferré que deia " ...perquè Segur deixés de ser la Cenicienta del municipi...”, ella va apuntar que “ .... poder serà la Ventafocs i cal que recordar que va ser desprès princesa per finalment ser coronada reina....”.

De moment els segurencs i segurencas fins que no trobem el príncep blau seguirem netejant fogons ! .





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada