diumenge, 19 d’abril del 2009

Una trobada que no va complir les expectatives







Els d' AVSU rebíem, mitjançant la mà de la Regidora del Partit Popular de Calafell Olga Elvira, un e-mail convocant-nos a un acte.



Rafael Luna i Vivas

Diputat

Secretari de la Mesa





Benvolgut / benvolguda



Fa pocs dies vaig rebre l’encàrrec del meu partit a Tarragona de coordinar l’Oficina parlamentària del Partit Popular.



Una de les primeres tasques, conjuntament amb el president del partit, Alejandro Fernández, i els meus companys diputats, és crear uns “forums” de debat per a tot el territori de les comarques tarragonines sota el lema “parlem”, amb la finalitat de recollir totes les inquietuds del territori a través dels seus representants econòmics i socials i poder, d’aquesta manera confeccionar un programa detallat de les necessitats de cada comarca per tal de covertir-les en iniciatives, ja sigui a la Diputació, al Parlament, al Congrés dels Diputats, o al Parlament Europeu.

És per aquest motiu que et convido a la trobada que farem el dia 18 d’abril de 2009 a les 18.00 h. a la sala del Centre Cívic de l’Estació d’El Vendrell.

Rep la meva salutació afectuosa.

Rafael Luna Vivas.

AVSU: Com Associació que som vàrem assistir, amb la il·lusió de ser escoltats, de poder rebre respostes a qüestions locals que ens preocupen i poder saber quina es la posició del PP en diferents temes inherents a la comarca i al municipi, participació ciutadana, passos soterrats, seguretat ciutadana,....etc.

La iniciativa és bona, es tractava de apropar les inquietuds dels veïns a altres administracions on l’accés és mes restrictiu i es més difícil d’arribar; una ocasió d’or per part de qualsevol partit que ho faci, de treure el vestit de polític “cru i dur”, i amb els coneixements de que disposen assessorar als veïns i entitats que allà hi eren.



Be, això no va ésser així, semblava que si però NO.



No va ser el que esperàvem: el discurs polític va ser un i un altre cop l'atac contra un altre partit, en aquest cas el PSC i ICV. No es tractava d'això. Si hi ha un fòrum de debat és per debatre i dialogar i aconseguir una entesa, no per atacar a ningú. Crítiques, sí... però sempre constructives, sense partidismes.



Des d'aquest blog, com es fa a AVSU, no ens casem amb ningú (políticament parlant). "Aceptamos pulpo" sempre que es tracti de millorar, de fer coses pel municipi. Però mai que es polititzi un acte que hauria de ser una plataforma pel diàleg. NO és el que esperàvem, francament.



Dir, dons és de justícia, que hem d'expressar l'agraïment a Olga Elvira, pel tracta i les respostes que va donar, per l'amabilitat i professionalitat que sempre ens dispensa i que conta amb la veu de les associacions, dels veïns i entitats.



Breu: Gracies pel servei del cap de premsa i a la Srta. que estava fora demanant les dates d'assistència.























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada