divendres, 23 d’abril del 2010

Campanya Solidària



L'Associació Veïnal de Segur i Urbanitzacions (AVSU) donarà un nou impuls a la campanya solidària que va engegar al maig de l'any passat. La campanya consisteix en la col·laboració de diversos comerços del municipi, els quals ofereixen ofertes i descomptes a aturats i jubilats, els col·lectiu més afectats per la crisi econòmica. Per realitzar aquest impuls, l'AVSU ha aconseguit una subvenció de Caixa Tarragona de 545 euros.

La presidenta d'AVSU, Sònia Mirambell, considera que "la idea de la campanya és bona, i la situació de crisi continua sent la mateixa", per la qual cosa l'entitat iniciarà ara "una ronda de consultes" a nous comerços per intentar convèncer-los de què s'uneixin a la campanya solidària, "una mica abandonada per la campanya contra el POUM", reconeix Mirambell.

Coincidint amb el rellançament de la campanya solidària (de la qual s'han beneficiat unes 800 persones i han arribat a participar 75 negocis de Calafell), l'AVSU ha presentat la seva nova plana web: www.avsu.es. Un nou mitjà en el qual es pot trobar qualsevol tipus d'informació de l'entitat, com activitats realitzades o futures, a més de fotografies.


22.04.2010 - Publicat a Calafell Digital

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada