dijous, 11 d’octubre de 2018

NOVA PROGRAMACIÓ D´ACTIVITATS PER PERSONES GRANS


L’Ajuntament de Calafell ofereix a partir d'aquesta setmana una activitat a les persones grans perquè mantinguin la ment activa. A partir d’aquest mes d’octubre, i dos dies a la setmana, en ubicacions diferents del municipi, hi haurà un taller actiu amb exercicis de memòria, manualitats, salut i benestar, jocs de taula, xerrades amb cafè i tardes de cinema.

Aquesta activitat és gratuïta per a persones de 65 anys en endavant que estiguin empadronades a municipi de Calafell.

Els dimarts, el taller es fa a la casa de cultura de Cal Bolavà, de 17 a 18.30 hores. I els divendres, al Port de Segur, d’11 a 12.30 hores. Per inscriure’s o demanar més informació, cal adreçar-se a la casa de cultura o a l’espai cívic del Port, de dilluns a divendres, de 10 a 13 hores.

Segons explica la tinent d’alcalde de Qualitat de Vida, Helena Rubio, “envellir saludablement vol dir també fer-ho amb unes capacitats intel·lectuals preservades al màxim. Per aconseguir-ho, hi ha activitats específiques, però també un mantenir-se actiu socialment i en relació amb altres persones. Tant una cosa com l’altra s’ofereixen en aquest taller”.

Aquesta activitat s’ofereix en el marc del pla ocupacional “Calafell Crea”, que permet crear llocs de treball en diversos projectes i serveis a la comunitat.

Cap comentari:

Publica un comentari