dijous, 11 d’octubre del 2018

L´ANTIGA "VILLA CAROLINA" SERÀ ENDERROCADA



L’Ajuntament de Calafell ha obert expedient de ruïna i enderroc de Villa Carolina, un edifici situat al carrer Lluís Companys, cantonada al carrer Ebre, al nucli de Segur. El deteriorament de la construcció ha provocat aquesta decisió. Ara, l’Ajuntament reclamarà la propietat que tiri endavant l’enderroc, i si no, ho farà subsidiàriament.

Villa Carolina és un edifici dels anys seixanta que fins i tot havia funcionat com a pensió. Ja va ser tapiada el març de 2015 per evitar que hi entrés ningú, pel risc que hi havia, tot i que després ha estat ocupada en ocasions.

L’alcalde de Calafell, Ramon Ferré, ha explicat que “no consta que actualment hi hagi ningú a l’interior, ni tampoc cap denúncia d’ocupació per part de la propietat”.

Segons Ferré, “la construcció està en molt mal estat i per això hem obert l’expedient de ruïna i enderroc, a més d’ordenar que Villa Carolina es tapïi de nou. Els serveis tècnics municipals hi veuen un risc i per això estem actuant”. Afegeix que “ara l’enderroc depén d’un tràmit que pot ser molt ràpid o molt lent. Si el propietari atén el requeriment serà curt. Si no, ho farà l’Ajuntament d’ofici, cobrant-li l’enderroc a la propietat. Però en aquest segon cas, el tràmit és lent”.

L’alcalde recorda que per poder entrar a una propietat privada, si no hi ha permís del propietari, l’Ajuntament necessita una ordre judicial. Aquesta només s’aconsegueix si prèviament s’ha completat un tràmit molt feixuc de requeriments a la propietat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada