dimarts, 26 de març de 2019

EL LOCAL DE LA GENT GRAN DE SEGUR TORNA A OBRIR PORTES


El local de la gent gran de Segur de Calafell ha obert de nou les seves portes, desprès de les obres de renovació que s’hi han fet en els darrers mesos. L’Ajuntament hi ha fet una inversió de prop de 90.000 euros, destinada a millorar l’espai i a suprimir les barreres arquitectòniques.

El tret principal de les obres és la redistribució dels espais interiors, de forma que ha quedat una sala diàfana, on es poden fer tota mena d’activitats, fins i tot ball, sense divisions interiors que ho dificultin. Per aconseguir-ho s’han canviat de lloc els espais que sí que han d’estar tancats, com els lavabos o el despatx.

També s’ha renovat la instal·lació elèctrica i s’ha instal·lat un nou paviment. Així mateix, s’han fet nous tancaments amb aïllament tèrmic, la qual cosa augmenta el confort del local i estalvia energia. Finalment, s’ha instal·lat una plataforma elevadora per salvar els dos nivells que té el local. I per completar la supressió de barreres, hi ha lavabos adaptats i tots els espais estan dimensionats perquè hi puguin passar persones amb mobilitat reduïda.

Cap comentari:

Publica un comentari