dimecres, 17 d’abril de 2019

DEMÀ DIJOUS, PLE EXTRAORDINARIL’Ajuntament de Calafell celebrarà, dijous 18 d’abril, sessió plenària extraordinària. El ple començarà a les 10 hores, a la sala de plens, a les dependències municipals del nucli de la Platja. La sessió podrà seguir-se en directe mitjançant la tradicional transmissió radiofònica de Calafell Ràdio (107.9 FM i www.calafell.tv), però també per streaming: calafell.tv/calafelltv/.

L’ordre del dia és el següent:

1. Aprovar la declaració de no disponibilitat de l’aplicació A02/9120/4800036 del pressupost vigent de l’Ajuntament de Calafell.

2. Proposta de resolució d’al·legacions i aprovació definitiva del pressupost general i la plantilla de l’Ajuntament de Calafell, del seu organisme autònom i de la societat municipal per a l’any 2019.

3. Proposta d’acord de resolució d’al·legacions i aprovació definitiva de la modificació de l’estructura administrativa de la modificació de l’estructura organitzativa i de l’actual relació de llocs de treball de l’Ajuntament de Calafell i de l’OAM-Fundació Castell de Calafell.

Cap comentari:

Publica un comentari