diumenge, 29 de març del 2009

Sopar de la Fam a Segur







Ahir el vespre varem assistir al Sopar de la Fam organitzat per la parròquia de l’Assumpció de Segur amb la finalitat de recaptar de fons per pal·liar la fam del mon i el desenvolupament de països del Tercer Món mitjançant l' ONG, Mans Unides.


L'acte s'esdevinguera al Pavelló poliesportiu municipal “Jaume Vilamajo", va estar força entretingut, amb una assistència de 600 persones es un acte tradicional a Segur, os convido a que, pel proper any os engresque-ho i en podem ser més !, el sentit al té amb l'ajut que entre tots podem fer amb poc esforç, passar una bona estona, hi han regals per quasi be tothom, i saludar i creuar unes paraules amb veïns del municipi...

Aquest any l'alcalde J.S no hi va estar present..., per "
motius laborals..., s'el va trobar a faltar...", va estar en Parera com Alcalde accidental...


"Segons ha indicat l’organització, una de les destinacions prioritàries de la recaptació d’enguany és una zona d’Haití devastada per repetits desastres naturals. Els assistents al Sopar de la Fam paguen un tiquet de 10 euros, l’import del qual és íntegrament net, ja que el menú s’elabora amb les donacions de diferents empreses locals que patrocinen aquest acte solidari. També es recapten diners amb sorteigs d’obsequis donats pel comerç i d’obres d’art donades per artistes calafellencs ".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada