divendres, 8 de maig del 2009

Un cap de setmana diferent







Ens hem decidit !!! cap al circuit de Catalunya, i això que avui hi havia Ple extraordinari per l'aprovació del projecte de la Llei de Barris, amb la radio també se sent be, no es el mateix, però havien moltes ganes d’anar a veure els entrenaments lliures, demà la classificació i el diumenge la cursa, tot un cap de setmana pel qui agrada el motor, amb moltes emocions.

Modificacions aerodinàmiques, nous difusors, kers que ja no hi son, les innovacions son trepidants, i no deixen indiferent a ningú , es fascinant !!!

Aposto per una bona temporada de S.Vettel, excepcionals els Brawn, i el Alonso estarà posicionat.

Deixo unes imatges d’avui al circuit perquè pel mateix que compartim situacions comuns locals, m’agrada aquest cop poder compartir quelcom que per mi es molt engrescador.



Per altre banda la Campanya solidaria, fent front a la crisis, ha portat esforç i llargues estones de treball, i ...no m’ho vaig pensar gaire el decidir anar a Montmeló, realment era bo un canvi de ritme..., per endavant resten pocs fronts oberts, i el grau de satisfacció es gran, tot està quasi be apunt.

Ara... , ve la difusió, el transmetre el contingut i la informació correctament..., la intenció la tenim, els mitjans son minsos, però hi ha voluntat i ganes de fer-ho be.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada