dimecres, 18 de febrer del 2009

Carnaval a Segur ?



Publicat a EL PUNT

Critiquen la suspensió de la rua de carnaval de divendres a Segur de Calafell

A.P.. Calafell

L'agrupació local d'ICV a Calafell ha criticat la decisió de l'Ajuntament de suspendre la rua de carnaval que, en els darrers anys, s'ha celebrat el divendres de carnaval al barri de Segur de Calafell. Enguany, el consistori ha optat per eliminar aquesta desfilada i unir les celebracions d'aquest nucli amb les de Calafell Platja. Així, per dissabte de carnaval s'ha programat una rua que s'iniciarà a Segur i discorrerà pel passeig marítim fins a Calafell Platja per tal de «reforçar la façana marítima com a lloc de trobada», segons el tinent d'alcalde de Turisme, Àngel Verge.

Els ecosocialistes, però, critiquen que la mesura afectarà directament «el nucli més poblat del municipi», i temen que la decisió suposi a la llarga la desaparició de les celebracions de carnaval a Segur de Calafell.

Des de les associacions de veïns d'aquest barri també s'ha lamentat la decisió de l'Ajuntament. «És un recorregut absolutament mins i que no passa pel centre del poble», afirma Sònia Mirambell, presidenta de l'associació de veïns de Segur de Calafell i Urbanitzacions. «Entenem que s'hagi d'estalviar, però no que sempre li toqui rebre a Segur», sentencia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada