dissabte, 28 de febrer del 2009

Segur, te coses bones...






Restaurant LO MAM, potser un gran desconegut pels veïns de Segur i Calafell.

Aquesta setmana ha estat protagonista del programa Cuines de TV3

Està ubicat dins del espai de la Pensió Lleida.



Amb el nou mil.leni la jove generació, preparada a l´Escola d´Hostaleria, a més de práctiques a diferents països s´ha acondicionat una petita sala de restauració (Lo Mam) per començals, reunions familiars i d´empresa que desitgin una carta creativa o una cuina d´autor.

També podem trobar una Cuina Tradicional al Restaurant (Pensió Lleida) on s´elabora un Menú a diari amb productes frescos i de temporada.

Tots dos Restaurants están oberts al públic de 13:30 a 15:30 i de 20:30 a 22:30, tots els dies de la semana excepte Diumenges nit i Dilluns tot el dia.

Fem Menús i preus especials per a grups i Empreses amb pressupostos a la seva mida, sense cap mena de compromís.

Tot tipus de celebracions, Banquets, batejos, comunions… fins capacitat per a 80 Persones.



Com a Pensió no ho puc valorar, però com a restaurant hi vaig anar el dijous passat sortint del ple municipal ... uffffffffff, amb un mal de queixal que deu n'hi do !!!, he de reconeixa que ham van fer passar el "mal sabor de boca" que duia (mai, tant millor dit ....), m'hi va portar una bona amiga del poble i varem estar de somni!!!, un ambient tranquil, seré, gaudint d'espai, llum, tranquil·litat i bona cuina !.
Un menú diari de 12 €, que consta de uns entrants, 1º, 2º plat i postres, beguda inclosa i una carta de categoria.
Os explico el que vaig demanar, menú diari, un entrant amb sopa casolana, uns creps d'espinacs hummm!!!, filets d'orada a la planxa, de vici !!! i un postre sorpresa, boníssim !!!!!!!!
Tot presentat amb una distinció que no desmereix amb res als reconeguts restaurants d'arreu de l'estat, la qualitat del producte immillorable, i un tracte casolà i familiar, potser l'únic que li mancava era gent al seu menjador, per axó vull donar-li humilment des de aquest bloc difusió, perquè a vegades al costat, ben a prop nostre, hi han grans desconeguts que ofereixen el millor.
Amb això no vull dir que els demès restaurants de la zona no es mereixin atenció, hi ha de tot i alguns s'hi menja d'allò molt be però LO MAM, el coneixen ben pocs veïns i avui tenia ganes de parlar d'ell.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada