dijous, 19 de febrer del 2009

POTSER UN FIL DE LLUM ...?











































Desitjo no haver-me de penedir per fer aquest comentari, ni per donar aquesta opinió.





Ahir al vespre, si hagués estat la primera vegada que assisteixo a una reunió informativa, a un ple, o a una reunió per tractar temes municipals, hagués dit que,

que contenta que estic de ser veïna de Calafell i viure a Segur !!!!!!!!!



El proper dimecres 25 de Febrer hi haurà altre reunió pels veïns !!!!



L’exposició per a mi, va ser exemplar, moltes de les circumstancies, realitats i necessitats comercials i veïnals, varen estar reflectides en la presentació del acte.

El mes important... , desprès de que finalitzin les obres, tindrem a on anar a aparcar, ens varen dir que L’Ajuntament disposarà del solar del Hotel Segur, per quasi be 100 places de pàrking, i fer a planta, zona d’equipaments.

-El solar de on es guardaven els estris quant la construcció de la

C-31, serà destinat també a Pàrking.

-Es parlar d’un terreny, ara abandonat i mort de fàstic dins de la

zona per poder-hi també estacionar els cotxes.

- El carrer Abaixador, m’entres durin les obres no serà zona blava

-Es trasplantaran el plataners al Torrent de la Casa Vella..., i un llarg etc que forma part de la remodelació de la zona: mobiliari urbà, contenidors, soterrats, soterrament dels fils elèctrics, embornals, en fi bastant correcta, ja era hora !

El projecte es una aposta atrevida i mirant al futur, i també jo amb dic, clar que hi falten més coses a Segur !, son molts anys de retràs sense fer-se res o fetes de forma força barroera.



Frases del alcalde

“Durant molt anys s’ha dut a terme la cultura del totxo...”

“Volem aixecar la qualitat de on vivim”

“ ...aquesta població creix més de 1.000 persones per any i falten

serveis i no hi han solars”

“...en cop d’esquitxar tot el municipi...”, amb millores perxejant el municipi,

la aposta d’aquest equip de govern es fer una remodelació integral d’un “tros”de Segur per transformar-lo amb un eix comercial de futur i qualitat.

-Tot seguit assegurant que no finalitzaran aquí les millores per Segur.

Si aquest es el primer pas per tirar endavant i no ens hem de estar escoltant, la resta de la nostre vida que – hem fet, hem fet, hem fet...., sempre referint-se al mateix, per mi...aquesta vegada, felicitats !



La meva opinió com a veïna:

Calafell, ens agradi o no es un municipi, amb 3 perfils de habitants, els de tota la vida o/i fills d’aquí, els “nouvinguts” (paraula que no m’agrada ...) residents, i els de segona residencia i turisme esporàdic (aquest últim ben escàs, per cert), i amb 4 nuclis diferenciats amb les seves particularitats i necessitats, Calafell Poble, Calafell Platja, Segur, i Urbanitzacions.

El polític sigui del color que sigui, que no sàpiga conviure amb aquestes circumstancies i atendre les necessitats de cadascun dels nuclis esmentats ho te més que fotut !

Entre els 4 nuclis formem un poble, entre nosaltres hem conviure i vull fer menció de Calafell somos todos.i El Blog de Calafell, i els nostres polítics han de donar exemple, si axó no es eixís , no anem pas be.

M’agradaria pensar que les paraules de ahir a la reunió no se les endurà el vent, i que la dinàmica que seguiran serà la de fer un repartiment d’inversions equitatiu i equilibrat, no tant sols amb aquesta “grossa” del govern Zapatero, que ja tocava!, si no quant es tanquin el pressupostos anuals ............ !!!!

El APUNT.

Fer una crida a l’empadronament !!!, perquè es molt evident que amb el pagament del IBI, no hi a prou per poder tirar endavant com cal, es necessiten els diners del estat i la Generalitat, axó va íntimament lligat al nº de persones empadronades. S’ha dit que es incentivaran als empadronats, aquest pot ser un bon camí per consciencià a la població per tal que s’empadroni.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada