dimecres, 24 de juny de 2009

La tele ve al poble !

Estem contents i molt il·lusionats...., La Campanya Solidaria, Fent Front a la Crisi, ha estat ben rebuda pels mitjans de comunicació més enllà de la nostre comarca, estem d’enhorabona, son bones noticies.Desprès de moltes hores de treball i esforç per part d’uns i altres, podrem donar a conèixer els resultats.No ha estat fàcil..., però hi han hagut molts moments compensatoris a tots els esforços fets,... somriures dels jubilats, satisfacció de molts comerços, veïns agraïts...Avui em vull quedar amb tot lo bo !...demà serà un altre dia.Amb aquestes...dir-vos que ens vindrà a visitar el programa de TVE España en Directo el dilluns vinent 29 de Juny.

El punt de trobada ès la Panificadora Hnos Gayo a les 9h, a buscar el pa, per anar seguidament a esmorzar per 1 € ..., seguidament anirem a comprar per omplir el rebost...més tard a la perruqueria, a fer-nos un massatge i a dinar per 4.50€, per seguidament anar-nos a fer la manicura, a mitja tarda fer una copa de bons sucs naturals 2X1, i per fi sopar una pizza 2X1, a “meitat de preu” .

Esperem ens acceptin el recorregut, a la tele, un proposa, però està clar, es fa el que es pot !M’agrada España en Directo, te bon ritme i és força entretingut, ple de curiositats, i exemples novedoros, aquest cop serem els protagonistes.Animo als veïns a que hi participin en aquest acte, que de bon segur ens durà noves experiències.

Promocionarem el Municipi, i veuran el que entre tots em estat capaços de fer !

Altres municipis poden tirar l'idea endavant !

Ah! TV3, també visitarà el nostre poble.Vindrà el dimecres 1 de Juliol, d’axó en parlarem una mica més endavant quina moguda companys !!!!!Cap comentari:

Publica un comentari