divendres, 19 de juny del 2009

Reunions informatives a Segur.

Breu impressió de la reunió informativa amb data 17/06/09, per informar-nos de a on estarà ubicat el IES de Segur.

Els “ponents” hi tenien poc a dir, perquè sense cap mena d’informació tret del fet de donar el nom del carrer ...., potser sí que hi ha campanya...- tan aviat...? ufffff !!!!



Veig be axó de les reunions, les reunions serveixen per compartir criteris, per informar, per passar l’estona...!, potser amb ve dels bons records de adolescent quant ens reuníem al Café de la Opera, al Velódromo, al Celeste...( BCN ), no obstant ara no és el mateix, tot canvia amb el temps !



El nostre Alcalde i la nostre Regidora de Cultura i Ensenyament, varen fer gal•la de la seva predisposició informativa i ganes de contactar amb els veïns...de Segur...!

La sala es va omplir, les persones de peu, - Segur necessita també una sala d’actes més gran-, com hi ha “fama” de que quant es convoquen, els veïns de Segur no assisteixen, dons...ala ! de peu...!



L’acte es va desenvolupar dins de la línia que es ve fent fins fa uns quants mesos.

S’explica, es pregunta, es respon el que es vol ! clar, com del tema convocat hi havia res o poc a dir...dons les preguntes varen anar en torn del IES actual...al que amablement el seu director va portar força be, la veu cantant en gran part de la sessió ! ¿?¿?¿?



Fets a destacar per part dels veïns:



Manca vigilància vial, al IES ...

Preocupació dels pares si és podrà dur a terme el Batxillerat o no al nou centre.

Moment en que és podrà inaugurar el nou espai !

Valldemar i lo malament que funciona l’ADSL

Problemes amb la TDT.



Fets a destacar per part dels “ponents”:



La depuradora està a “tope”

Se’ns va prometre una nova reunió d’aquí a sis mesos per poder explicar quelcom més !

Hi haurà cura esmerada amb la zona verda de la riera des de l’IES fins el Pavelló J.Vilamajor... ¿?¿?¿

Es millorarà el transport urbà.



Es varen dir coses lletges de regidors que ...a buen entendedor...els que no saben molt be com funciona aquest municipi es devien quedar flipant, .... i jo vaig flipar perquè amb va semblar un fet innecessari, gratuït... i que “no tocava”.



Com no tocava per la meva part dir a la Regidora T. Cumplido, que no son certes les acusacions que sobre la meva persona havia dit en el últim ple, - de que jo havia estat una usurpadora d’un càrrec de l’AMPA del col•legit Mossen Cinto-, ho va dir cridant i molts cops!...., dic no tocava perquè no era el lloc, però donat que l’acusació era greu i no ho volia portar als mitjans de premsa, per no “liarla” més, dons...ho vaig fer allà a on per circumstancies de ser usuària del IES hi era també present la presidenta de l’AMPA. Vaig fer el prec moderadament sense cap més intenció de dir-ho, sense voler anar més enllà...!



- Lo sorprenent del cas, es que el Alcalde amb va deixar acabar la frase sencera ...sense tallar-me, fet que molt sovint amb fa... i encara no tinc clar el perquè d’aquesta insistència a no deixar-me acabar les preguntes, en els torns de preguntes....



- I lo al•lucinant, va ser quant la Regidora, es va donar conte que la sala no és revolucionava, i seguia el seu curs... va respirar tranquil•lament dient el Alcalde – veus, això és el que els interessa (altres preguntes de veïns), donant entendre que la seva acusació mal feta no era important i no tenia repercussió (visca la impunitat!) ...- des de casa meva penso...o li va la marxa o...no ho entenc !.



Rebut ! Per la propera si la hi ha, desitjo que no !..., donaré entendre més explícitament, si és o no important, perquè eixís, fets com els que han passat, no tornin a passar ni a mi ni a ningú...

A vegades un no ha de ser moderat !, sap greu però “para muestra, un botón” !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada