dissabte, 27 de juny de 2009

España Directo a Segur de Calafell, recorregut tancat !

El programa España Directo de la cadena TVE, vindrà a visitar el nostre Municipi el proper dilluns 29 de Juny, a fer un reportatge de la Campanya Solidaria que entre tots hem estat capaços de tirar endavant amb molt d'esforç i il·lusió, sobre tot perquè creiem amb fermesa els bons resultats de l'iniciativa.Be, per fi tancat el recorregut i el horari :

A les 11h 30' a la Panificadora Hnos Gayo....De bon matí a per el pa !Seguidament a esmorzar al Rest. Llamas per 1€ !Tot seguit a la Perruqueria Inma , que li faran a una redactora un servei, d'aquells que fan època, s'entén que serà un servei de perruqueria..., no malpenseu!.En acabà, a comprar a la Carnisseria/Xarcuteria Alsina amb un 30 % de descompte!per anar tot seguit a la Fruiteria Piqueras que ofereix 1 enciam, 1Kg tomàquets, 1Kg patates, 1Kg de cebes, 1Kg de préssecs tot plegat 3€.Si no és molt tard, passarem per la Farmacia Busquets i... amb el cistell ben ple i sent propera l'hora de fer un àpat ... cap alRest, La Taberna que per 4.50 € dinarem molt a gust !Finalitzarem el recorregut al Sumset al Passeig Marítim ben a la vora del Port, per assaborir amb 2X1 d'un deliciós batut/ còctel de fruites naturals ... mirant el mar...genial i relaxant.

I fins un altre !!!!Amb l'orgull ben entès de ser de Segur, un lloc molt maco amb bons veïns, dins del Municipi de Calafell.Os hi esperem !!!

Cap comentari:

Publica un comentari