dissabte, 13 de juny del 2009

Política 2.0

La primera sessió tal i com molts podíem esperar ha estat molt interessant.



La política 2.0....



Com la lectura dels continguts del bloc, no de forma exclusiva però sempre que pugi vull fer-la a nivell local, amb dona dons molt que pensar....



Si fins ara amb els mitjans clàssics, els de tota la vida en aquest municipi, no han estat capaços de fer-los fer funcionar be, que difícil enfrontar-los a innovadors reptes... si quelcom és complicat a Calafell, més i tot que trobar terrenys a Segur per construir Equipaments, és la Participació Ciutadana, i ho dic per pròpia experiència, les associacions veïnals estem més que ...“filiprim - jutjades “.

Fins i tot..., com pretenem tindre veu (deu de ser un delicte), dons que el nostre desprestigi vagi per endavant...!, eixís creuen poder assegurar-se que part de la població, com a poc dubti de la intencionalitat de la nostre opinió, deixant a banda el contingut d’aquesta.



L’opinió és lliure i individual.

Els límits de aquesta no deuen sobrepassar mai els límits del respecte, l'expressió de la mateixa no s'ha de tema mai. L'opinió ciutadana i el poder polític a vegades no son bons companys.

Utilitzar el poder com una eina per difamar i injuriar al qui tens davant, per callar veus, per intimidar... tant sols perquè no es creu al mateix...és el més clar exemple del que te manca de recursos i poca consciència de on està i a qui representa, com molt be va explicar la Eurodiputada Izaskun Bilbao, el poder no pertany als polítics, si no que és un préstec.

Si no s’entén així..., no anem bé !



El missatge.

El que un grup polític, tingui un projecte que cregui bo i el vulgui tirar endavant amb tot el dret del qui està governant, no ha d’impedir el que hagi d’escoltar...i no el justifica per anar més enllà..., dels límits del respecte.

Ahir el President del Consell Comarcal, dins de la seva intervenció va fer referencia a que ....som persones..., dons més d’una vegada li recordaré..., perquè tots, tots som persones !

Anem de cap a la frase de “el fi justifica els mitjans” ...i com els fins son relatius, ......potser sense adonar-se’n.... o no, hi ha algú que... amb la justificació de “lo be que ho faig” i “lo bona que soc” i amb el convenciment del que se sent intocable ....trepitja els drets més fonamentals de la democràcia i els vots que l’han portat a on ara mateix està !.

Algú ha de vetllar perquè segons quins fets no succeeixin.

Si no eixís no anem be !



Una... de lleugera, per alleugerí la calor ...!!!

Com defineix e.bosque fantasma, un exemple Matrix ...., l’altre dia asseguts amb uns veïns de Segur en una terrassa del municipi, varem demanar aigua de Vichi...feia molta calor....- si per aquí passa “algú” amb aquest “algú”, no em refereixo a un veí , si no a ...., de ben segur que dirà – ja està, son una colla de ex- alcohòlics..., si més no, s’hagués demanat unes cerveses, l’únic terme que canviaria haguera estat el ex.

Així tampoc anem bé !!!



Per això em va semblar un xic surrealista, està tant a “prop de casa” (Sant Salvador ) i assistir a una taula rodona sobre política 2.0, que personalment amb sembla necessària i enriquidora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada