dimecres, 1 de juliol del 2009

TV3

Avui ha vingut TV3 a Segur han estat rodant pel municipi a diferents establiments, ha estat novador i divertit.

L’iniciativa els hi ha semblat molt bona i ocurrent !



No sabem quant ho donaran per la tele, quasi be segur que serà durant aquesta setmana, igual que el de España Directo, el dia depèn dels continguts que arriben a les redaccions.

TV3 ho donarà a les dues del migdia dins del espai Comarques.



Alguns ho han passat d’allós més be ! ... i d’altres amb més nervis que altre cosa...!, que per coordinar-ho tot, deu n’hi do !

La qüestió es que s’ha viscut una nova experiència molt maca.



Vull agrair la col·laboració desinteressada, de tothom que d’una manera o un altra ha participat, especialment als comerços que generosament han estat i estan a les verdes i madures. Avui a la redactora li explicàvem que no ha calgut més compromís que un “estrenyiment de mans” amb els comerços per arribar al compromís de mantenir les promocions, axó diu molt i molt de bo dels propietaris dels negocis, a tots ells Moltes Gràcies !



També, naturalment, als membres de l’AVSU, que han dedicat el seu temps, esforç i dedicació, perquè el projecte fos una realitat i des de aquí els hi dic nois, noies !... un petit Kit/Kat i a treballar de nou que hi ha molt per fer encara!

La feina ha estat forta i continua, tots nosaltres tenim família, fills petits, responsabilitats laborals i obligacions amb el nostre entorn, la calor i les vacances a l’escola ha estat un altre repte per nosaltres i tot hi eixís ens en hem sortit !



La Campanya ha assolit productes de primera necessitat, el pa, fruites, verdures,carns, embotits... i serveis que per a molts també ho son !



A tots els “amics” anònims que intenten amb comentaris i demés bajanades desmoralitzar-nos amb els seus agres comentaris i fums contaminats...els hi recomano que masteguin poc a poc, una digestió dolenta, dona molt mal estar...., viure de rumors i no pas de realitats, és sincerament ....., que cadascú afegeixi el que li sembli.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada