dijous, 16 de juliol del 2009

El nostre, estimat, votat i elegit, ha tornat a fer de les seves..., va i es carrega la processó de Segur del dissabte en motiu de que vol un model de Municipi únic ,... pel carrer avui m’han preguntat, si el que vol aquest equip de govern és un Calafell que sembli com... UNA, GRANDE Y LIBRE !!!! ?

Que carai, com sempre tirant pel dret, que ara sí que toca oi ?

Lo bo de debò es, que sempre li toca a Segur retallar, si no ens mutilen ens guillotinen els actes populars... porqué será, papá porqué... ?, se preguntan los lugareños y los recienllegados...


Eixís es fàcil unificar, elimino i ja està !!!!!

Comissions a on es prenen decisions i a on Segur de Calafell no està prou representat !

Personalment estic molt cremada i no pel sol precisament, entre la piscina- bassa -podrida plena de mosquits tigre, rates, puces i demés fauna autòctona, que piquen, mosseguen i roseguen i les tallades i retallades singulars de qualsevol acte popular i tradicional del nucli de Segur, ben be puc dir...., més que hi ha per llogar-hi cadires i fer-ho mirar !!!

Cavalcada Retallada
Reis Màgics Tallats
Rua Carnestoltes Retallada
Focs d’artifici Retallats
Sant Esteve Tallat
Demés festes i festetes ni es sap...., ja sabem que no es viu de festes ni de festetes, però be l’has fas fora de Segur, amb actituds i accions com aquestes, la gent s’emprenya, s’indigna i donen molt mal rotllo !!!!

Cultura i actes quins...? Els teus o els meus ?
Haurien potser ser els nostres .
Que difícil poder dir això ara mateix, quina llàstima....

Eiiii... ! Que Segur Existeix !!!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Trobada el dissabte 18 de Juliol a les 11h 45’ al Passeig Marítim de Segur, a l’alçada del Sunset per a tothom que no li agradin els talls i retalls !!!

i estaran ...
CIU, ICV, PP, A. Amarristas del Port de Segur, A. Veïns, AVSU i tots els que si vulguin apuntar !!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada