divendres, 17 de juliol del 2009

Com respira Segur !

Avui pel poble, m'han dit els veïns no tenien clar lo de la Trobada, a on ... clar, ... no hi ha temps de dir-lis a tothom i a més estan bastant asustats perquè hi han veus que explica'n amb molta seguretat que vindran els UPAS a carregar amb qui hi vagi !!!!, i recomanen no anar-hi !!!!

Be, es tracta d'un acte manifest per mostrar la nostre disconformitat per la manera de operar del equip de govern, en aquest cas amb el tracte que rep cop darrera cop Segur de Calafell !


També moltes veus apunten com a responsable en J. Parera, de no fer res de res per evitar aquests desgavells!


En Parera es solament una veu i un vot vers tot la resta d'equip de govern, no vull entrar en qui te més o menys responsabilitats, però el meu matí per Segur ha estat plegat de ....
la gent està emprenyada!!!

Repeteixo, la trobada es farà a les 11h 45' el dissabte 18 de Juliol, a l'alçada del Sumset i Lliga Naval, no es tracte de fer un acte multitudinari, no hi hagut temps d'informar als veïns ...des de aquí els hi demano disculpes als veïns /es, per no haver pogut donar abans més informació...., senzillament no ha estat possible donat al poc temps que ens anem assabentat !!!!


Imatge del Diari Tarragona d'avui.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada