dimarts, 14 de setembre de 2010

Els passos de la processó

Decebedora la trobada d'ahir amb l'alcalde, el Regidor d'Urbanisme R.amon Ferrè i J. López arquitecte de l'Ajuntament.


La trobada era per definir consensuadament la ubicaciò del pas de vianants soterrat.

El desmarcatge, va fer que alguns ens quedèssim atònits.

El resultat es que després de més de dos anys i mig demanant un pas soterrat per creuar la via del tren, i donades les esperances en l'anterior trobada de que era possible que properament és possessin mans a l'obra o millor dit mans al tant reivindicat pas, dons de moment res de res !


La explicaciò del Sr Alcalde és, que tots els esforços que ha fet a Madrid, per demanar ajut econòmic, han estat cenyits per aconseguir el "mega-pont" (vehicles, vianants, ascensor...), i que cobririan totes les necessitats del municipi, però que com val molts diners, aquest mega pont tindrà que esperar, i ..., clar ara, atenent les peticions dels ciutadans ha de començar de nou a Madrid per canviar el projecte pel que ha estat treballant fins les hores.

És a dir " El més calent és a l'aigüera".

El que els ciutadans demanem prioritariament es un pas senzill que de moment cobreixi les imperioses necessitats de trànsit per als vianants, es ben senzill, i va quedar més que clar fa dos anys i mig quan aquest col·lectiu va recollir més de tres mil signatures per un pas per creuar la via, sense necessitat de jugar-se la vida, com ha tornat a pasar fa ben poc, que d' embotellaments de cotxes al únic pont de Segur no n'hi han Sr. Alcalde!.

Tot apunta a que el lletrero de les obres pel pas estarà posat just abans de dos mesos de les eleccions.

"Visca les promeses que no es porten a termini".

I ... del POUM, va per moooolt llarg de moment està a Medi Ambient, potser esperant que els negres nuvols s'aixequin ? - perqué altre cosa...

Cap comentari:

Publica un comentari