dilluns, 9 de juliol del 2018

TANCADA PARCIALMENT LA PLATJA DE SEGUR PEL VESSAMENT D`AIGÜES RESIDUALS



L’Ajuntament de Calafell ha tancat un tram d’aproximadament 100 metres de la platja de Segur perquè aquest cap de setmana hi ha hagut un vessament d’aigües residuals.

Estancament subterrani d'aigüa fecal

L’abocament es va produir dissabte a primera hora de la tarda, a causa d’una avaria a l’estació de bombament d’Aiguadolç, situada entre Cubelles, a la comarca del Garraf i Cunit, al Baix Penedès. L’errada del sistema va provocar un estancament subterrani d’aigua fecal que va acabar desembocant a Calafell.

Fonts municipals han explicat que durant tota la nit de dissabte, 7 de juliol, es van fer tasques de desembossament del sistema, mentre que ahir diumenge, 8 de juliol, es va fer una reparació provisional.

La platja de Segur, parcialment tancada

Si bé a hores d’ara no es constata que es mantingui el vessament, l’Ajuntament manté la platja parcialment tancada amb bandera vermella per precaució, a l’espera que es restitueixi el sistema biològic del mar.

El consistori, per la seva part, preveu poder resoldre del tot el problema de bombament d’aigua amb una reparació definitiva al llarg d’aquesta setmana, confiant que dimecres a tot estirar ja es podrà reobrir la platja i recuperar la normalitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada