dimarts, 17 d’abril del 2018

UN DETINGUT A SEGUR PER TENIR 100 PLANTES DE MARIHUANA



Una operació conjunta de la Guàrdia Civil i la Policia local de Calafell ha permès desmantellar una plantació de marihuana a l’interior d’un habitatge de Segur de Calafell, a la zona de muntanya. Segons ha informat l'Ajuntament a través de les xarxes socials, s’han trobat un total de 30 quilos de cabdells i 100 plantes de marihuana a dins l'habitatge i s’ha detingut una persona. Les indagacions han durat dos mesos.

Les intervencions en domicilis de Segur de Calafell per desmantellar plantacions o cultius de marihuana són molt habituals els últims anys. De fet, des del mateix consistori van denunciar públicament fa un any que les urbanitzacions del municipi s'havien convertit en el «lloc ideal» per amagar grans plantacions de marihuana, gràcies a la baixa densitat de població, a les segones residències i al desconeixement entre els veïns.

Les urbanitzacions, llocs ideals pel cultiu de marihuana

El maig del passat 2017 es va produir una explosió en un habitatge de Segur de Calafell que va deixar a dues persones ferides greus. La investigació policial va concloure que estaven manipulant productes químics per processar la marihuana amb l'objectiu d'obtenir oli de marihuana. Després d'aquell succés, l'alcalde de la vila, Ramon Ferré, va apuntar que les nombroses urbanitzacions disperses del municipi, fa «molt fàcil» que es propaguin les cases destinades a acollir grans plantacions de marihuana, ja que la seva ubicació i la manca de relació entre els veïns converteix aquestes zones en un «lloc perfecte» per dur a terme aquesta activitat.

Des del consistori es va demanar la col·laboració dels veïns per detectar laboratoris casolans d'aquest tipus, al mateix temps que es va començar a elaborar un cens de pisos buits que poguessin ser susceptibles de ser usats per cultivar marihuana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada