dimarts, 12 de juny del 2018

AQUEST DIJOUS, DEBAT PREELECTORAL A CALAFELL RÀDIO/TV



Calafell Ràdio-Calafell.tv ha convocat el primer debat preelectoral, quan falta aproximadament un any per als propers comicis municipals. Serà aquest dijous, 14 de juny, a les 9 del matí, i tindrà una hora de durada. S’emetrà en directe per emissió radiofònica convencional (107.9 FM) i per internet (www.calafell.tv). També s’enregistrarà en vídeo i se’n farà posterior difusió al canal televisiu per internet.

Hi estan convidats els grups que actualment formen la corporació municipal. Calafell Ràdio-Calafell.tv ha deixat al criteri de les formacions la designació del seu representant en aquest debat. Moderarà el debat el periodista dels serveis informatius de l’emissora Albert Sunyol.

L’objectiu del debat és que la ciutadania pugui conèixer de prop quin és el diagnòstic actual que fan del municipi les diverses formacions amb representació al consistori i que puguin exposar quines són les seves visions sobre diversos eixos de la política municipal.

En el tram final del debat, professionals del periodisme local i comarcal faran una pregunta cadascun a la formació que considerin oportú de preguntar.

El director de Calafell Ràdio-Calafell.tv, Jordi Nin, ha explicat que “una de les missions d’un mitjà de comunicació públic i municipal és donar veu a les diferents opcions polítiques i fomentar el debat per tal que la ciutadania tingui una informació directa i contrastada”. Nin ha agraït el fet que “tots els grups presents al consistori hagin accedit a participar en aquest debat, tot i que els més agraïts seran segurament els ciutadans i les ciutadanes que el podran escoltar i formar-se una opinió”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada