dimecres, 13 de juny del 2018

AQUEST DIVENDRES NOVA ATURADA A LA XARXA SANITÀRIA SANTA TECLA



Els representants dels treballadors de l’Atenció Primària de la Xarxa Sanitària Santa Tecla tornen a convocar concentracions a les portes dels Centres d’Atenció Primària pel proper divendres 15 de juny a les 12 hores, després de la que van convocar pel passat divendres. Els ABS que afectaran les aturades són els de Vila-seca, Llevant, Torredembarra, l’Arboç, el Vendrell, Calafell i els consultoris locals.

Comunicat dels treballadors

En un comunicat emès aquest dimecres, els treballadors d’Atenció Primària de la Xarxa Santa Tecla han iniciat un seguit de mesures per conscienciar a la població i a l’Administració de la precarietat en què està instal·lada la sanitat al nostre territori i de la necessitat de més dotació i recursos. A més, declaren que entenen la situació en què l’empresa atribueixi aquesta situació únicament a l’infrafinançament que pateixen, però els que estan sofrint aquesta situació són ells, els treballadors.

Els professionals, al límit

Els treballadors dels Centres d’Atenció Primària de la Xarxa Santa Tecla declaren que fa temps que aporten el seu esforç per continuar mantenint el nivell de qualitat que es mereixen els pacients, però han arribat al límit. Així, creuen que és l’empresa la que ha de proporcionar solucions a les mancances que pateixen.

També critiquen que les propostes que van adreçar a la gerència de Santa Tecla no han rebut cap resposta. Ara com ara l’empresa no s’ha posat en contacte amb els representants dels treballadors, tal com ho van demanar.

Aturada el 15 de juny

Per tots aquests motius, els representants dels treballadors tornen a convocar a tots els professionals sanitaris que treballen en els centres i a la població que els vulgui recolzar, a aturar-se a la porta de les Àrees Bàsiques de Salut el pròxim dia 15 de juny a les 12 hores.

Així doncs, agraeixen tot el seguiment que es va fer en l’aturada del passat divendres, on la majoria dels professionals i un gran nombre de pacients de manera espontània, van manifestar el seu malestar amb la situació laboral que arrosseguen els treballadors des de fa anys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada