dijous, 7 de juny de 2018

GALERIA D´ART AL PASSEIG MARÍTIM AQUEST DISSABTEUna nova iniciativa cultural sorgida a Calafell vol convertir el Passeig Marítim en una galeria d’art efímera a l’aire lliure. Serà dissabte vinent entre les 6 de la tarda i la mitjanit. S’hi esperen un centenar d’artistes plàstics (bàsicament pintors i escultors), que exposaran la seva obra, acompanyats de diferents actuacions musicals i de dansa.

L’Associació Art Calafell impulsa aquest projecte, que té el suport de l’Ajuntament, l’associacio d’empresaris Fòrum Calafell i altres associacions culturals del municipi. Segons explica Gloria Grau, portaveu dels organitzadors, “proposem una activitat expositiva a l’aire lliure que facilit la funció didàtica de l’art cap al públic visitant, una galeria d’art que retorni el veritable esperit de la cultura mediterrània a les nits d’estiu, i que sigui referent a Catalunya”.

Grau afegeix que “aquesta oferta cultural vol oferir una imatge nova i diferent del municipi de Calafell, però també promoure l’activitat econòmica al voltant del comerç i la restauració”. I afegeix que es vol “la difusio de la cultura, la promoció de l’art i la creació d’un atractiu més de Calafell. Si aquest esdeveniment continua en el temps pot ajudar a fer de Calafell una destinació turística de qualitat”.

L’exposició estarà acompanyada d’actuacions de l’escola de dansa de Calafell, la Performing Arts Calafell, la Porta de Fusta o la banda de timbals i grallers de Mas Romeu.


Cap comentari:

Publica un comentari