dimarts, 19 de juny del 2018

ELS PREGONERS D´AQUEST ESTIU A SEGUR I CALAFELL



L’Ajuntament de Calafell ha anunciat els noms de les persones que faran els pregons de les festes majors d’aquest estiu. Al pregó de Sant Pere, a la Platja, serà Manolo Luque Recober; al pregó de la Santa Creu, al Poble, Joan Romeu Puy; i al pregó de Sant Miquel, a Segur, Mary Herrera Hiruelo.

Manolo Luque ha estat professor de la històrica autoescola Olivella. Per les seves mans han passat centenars de calafellencs i calafellenques quan es van treure el permís de conduir. De fet, s’acaba de jubilar i amics i antics alumnes estan preparant-li un homenatge.

Joan Romeu és músic de professió (el seu instrument és la flauta travessera, però també toca el saxofó) i actualment és el director de l’Escola Municipal Robert Gerhard de Música de Valls. Al 1999 es va llicenciar al Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona i va iniciar una carrera docent. Com a intèrpret ha actuat amb el grup de folk-rock “La cova del caliu” i té enregistraments amb aquesta formació i col·laborant amb formacions de cambra com “Sons en trio” i “Trio Boismortier”.

Mary Herrera és cuinera i escriptora. Regenta el Bistrô Segur i aquest mes de maig acaba de guanyar un premi de literatura gastronòmica més importants del món amb el seu llibre “Netejant seitons. És el “Gourmand World Cookbook Awards”, en la categoria Dona Xef, que s’atorga a Xina i que forma part d’un cartell de premis que es consideren els Òscars dels llibres de cuina.

El pregó de Sant Pere serà el 28 de juny, a les 19 hores, a la Confraria de Pescadors. El pregó de la Santa Creu, de la seva banda, es farà el 13 de juliol, a les 22.30 hores, a la plaça de Catalunya. Finalment, el pregó de Sant Miquel serà el 10 d’agost, a les 21.30 hores, a la plaça del Port de Segur.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada