dimarts, 15 de maig de 2018

BE NATURAL

CALAFELL

El nucli antic de Calafell celebra el cap de setmana vinent el “Be Natural”, la primera fira de teràpies naturals.

Agafa el relleu de la Fira del Terròs, que no ha acabat de complir els objectius de dinamitzar el barri històric.

El nucli antic de Calafell acollirà el proper cap de setmana, dissabte i diumenge, el “Be Natural”, la primera Fira de Teràpies Naturals. Aquest certamen agafa el relleu de la Fira del Terròs, que anava perdent pistonada a cada edició i no assolia l’objectiu per al qual havia estat creada, que era la dinamització del barri històric del municipi.

La nova fórmula ha sorgit del diàleg entre l’Ajuntament, diferents entitats del municipi i el sector comercial, que s’han implicat en l’organització. Diverses activitats del programa han estat preparades per associacions locals o nacionals d’àmbits que van del ioga a la protecció dels animals.

El “Be Natural” funcionarà en tres espais temàtics, que se celebraran simultàniament a les tres places principals del nucli antic. Dissabte, dia 19, els tres espais estaran oberts de les 11 del matí a les 10 de la nit. I diumenge, dia 20, obriran de les 11 del matí a les 5 de la tarda.

Espai Bio&Food a la plaça de Catalunya
És una zona per gaudir d’una oferta gastronòmica amb foodtrucks de creps, coques, productes naturals dels Pirineus, cervesa artesana, licors, melmelades... També hi haurà parades de cosmètica natural. I conferències i tallers a càrrec d’entitats i establiments de Calafell.

Espai Relax a la plaça de Mariano Soler
Serà un espai tranquil i de calma, destinat a realitzar acftivitats com el ioga, la meditació, pilates i dansa, entre altrse. Associacions, escoles i establiments del municipi mostraran els seus projectes. Són l’Escola de ioga i dansa YOGA Blausol Calafell & l'Arboç, el Centro de terapias naturales Vitalia, Agroteràpia, Amics de la Natura, Units pel Reiki i Ahesat - Asociación Hogar-Escuela Seshat.

Espai Eco a la plaça de Cal Cubano
La zona més lúdica de la fira, destinada a diverses activitats com tallers de pintura natural, atraccions ecològiques per als infants, hort urbà i conferències i activitats sobre animals de companyia. Aquesta àrea comptarà amb la participació d’associacions animalistes com Adipac, Encoan, Gossos en Acció, Canetology - Etología y Educación Canina, Pura Alma i Proccan A.C.

Font: Ajuntament de Calafell


Cap comentari:

Publica un comentari