dimarts, 22 de maig del 2018

DESMANTELLADA UNA PLANTACIÓ DE MARIHUANA A SEGUR DE DALT


Una operació conjunta de la Guàrdia i civil i la Policia local de Calafell ha acabat aquest matí amb el desmantellament d’una plantació de marihuana que es conreava a l’interior d’un habitatge de Segur de Dalt. S’hi han torbat 305 plantes i s’ha detingut quatre persones, a les quals s’imputen presumptes delictes de tràfic de drogues i de frau en el subministrament elèctric.

La investigació va posar-se en marxa gràcies a la col·laboració ciutadana. L’existència d’elements habituals en aquesta mena de plantacions (grans dipòsits d’aigua, extractors d’aire, una forta olor de marihuana...) va confirmar les sospites. Guàrdia Civil i Policia local han efectuat nombroses vigilància per detectar i identificar totes les persones implicades en aquest conreu.

A les 7 del matí d’aquest dimarts, els agents han entrat a la casa amb la corresponent ordre judicial. En realitat, eren dos habitatges adosats, però comunicats per dintre. A un hi havia la plantació de marihuana. A l’altre, hi havia una zona preparada per al conreu de cànnabis i que s’estava usant com a assecador. Era una les plantacions més “sofisticades” que s’han desmantellat fins avui, ja que s’hi havien construït unes parets de pladur folrades amb material aïllant, per garantir les condicions òptimes de conreu.

A banda de les 305 plantes, s’ha localitzat un quilo de marihuana elaborada ja per sortir al mercat, i maquinària i eines usades habitualment per al conreu. Els investigadors apunten que la capacitat de producció d’aquesta plantació era molt alta.

Hi ha detinguts tres homes i una dona, d’entre 30 i 40 anys d’edat i de nacionalitat espanyola i romanesa. En breu seran posats a disposició del jutjat número 5 del Vendrell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada