dissabte, 10 de març de 2018

CANVI URBANÍSTIC PER CREAR UN ESTABLIMENT D´ENOTURISME A CALAFELL


El ple de l’Ajuntament de Calafell ha completat el canvi urbanístic que fa possible convertir la Masia de la Font en un establiment d’enoturisme. Aquest mateix canvi redueix, a la vegada, l’edificabilitat a aquest sector del municipi, gràcies a un acord entre la propietat i l’Ajuntament.

Gràcies a l’acord, serà la iniciativa privada la que es faci càrrec de la rehabilitació de la Masia, a canvi de poder-hi impulsar una activitat comercial de tasts i venda de vins i caves. La Masia de la Font està catalogada com a bé a protegir. És un mas del segle XVIII, situat al carrer Baix Penedès, als afores del nucli del Poble.

Aquesta decisió, així com la reducció de l’edificabilitat al sector, és fruit d’un conveni signat el 2014 entre l’Ajuntament i la propietat dels terrenys, per redefinir i reordenar els sòls destinats a equipaments i aprofitament residencial i no residencial. La modificació del POUM es va engegar el juny de 2016 i ara el que s’ha aprovat és el text refòs, que deixa tancada definitivament la qüestió amb la incorporació de modificacions intriduïdes per la Comissió Territorial d’Urbanisme del Camp de Tarragona.

Cap comentari:

Publica un comentari