dimarts, 6 de març del 2018

OTROS ACUERDOS DEL PLENO DE 5 DE MARZO DE 2018


El ple d’aquest 5 de març també aprovat els convenis de patrocini entre l’Ajuntament i esportistes i clubs que projecten especialment el nom i la imatge de Calafell per tot arreu. En concret, s’aportaran 60.000 euros al Club Patí Calafell i al seu primer equip d’hoquei, i 8.000 euros, al jove motociclista Àlex Toledo. Tant l’equip com el pilot inclouran el mot “Calafell” i la imatge promocional del municipi en la seva indumentària i equipament. Tods dos convenis s’han aprovat per unanimitat.

S’ha aprovat una moció del grup municipal de la CUP que demanava l’adhesió de l’Ajuntament a la vaga femenista del proper 8 de març. I una altra del mateix grup sobre la parada a demanda per a les usuàries dels autobusos públics del municipi, per tal de garantir la seguretat de les dones als espais públics a la nit. De fet, la modificació del servei ja s’aplica des d’aquesta mateixa setmana, però la moció s’ha aprovat per unanimitat.

L’Ajuntament ha aprovat també la revisió del padró municipal d’habitants a data 1 de gener de 2017. La xifra d’habitats de dret del municipi en aquesta data era de 24.898.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada