divendres, 23 de març del 2018

COMENCEN ELS TALLERS D´ESTUDI ASSISTIT


El Pla Educatiu d’Entorn de Calafell ja té en marxa la primera de les seves activitats: els tallers d’estudi assistit, que s’han fet a les escoles Santa Creu i Mossèn Cinto Verdaguer. Aquests tallers són un projecte adreçat als centres de primària, per a l’alumnat que té dificultats per seguir els aprenentatges i/o viu en un entorn desafavorit, i que reben un reforç extraescolar en l'aprenentatge de les competències bàsiques.

A través d'aquests projecte, els alumnes tenen l'oportunitat d'assistir a tallers de suport a la tasca escolar, centrats en l'aprenentatge i el reforç de les competències bàsiques (llengua catalana i matemàtiques). A més a més poden adquirir hàbits i tècniques d'organització i estudi. Durant aquest període, el centre afavoreix l'aprofitament de tots els recursos i els espais disponibles per aconseguir els millors resultats (ús de la biblioteca, aules TIC, altres espais comuns…).

Els tallers s'estan fent a l'escola Sta. Creu de Calafell i l'escola Mossèn Cinto, dos dies a la setmana en horari extraescolar. fins als juny. S'ha contractat un professional per tal d'impartir aquestes classes per aquests infants. Els destinataris són alumnes de cicle superior de primària (5è i 6è). L'objectiu d'aquest projecte és afavorir la igualtat d'oportunitats, potenciar l'equitat social i millorar l'èxit acadèmic de l'alumnat.

Aquest projecte està dins del conveni de col·laboració entre el departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Calafell per al Pla Educatiu Entorn, iniciat el curs 2017-2018.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada